Posted on

AIDA64 v6.92 Frissítés: Új funkciók és optimalizációk

Minden technológiai entuziasta ismeri és értékeli az AIDA64 szoftvereket. Ezek a programok az informatikai szektorban dolgozók és otthoni felhasználók körében is népszerűek, köszönhetően a rendszeres frissítéseknek és az állandó innovációnak. Éppen ezért örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk a legfrissebb változatot: az AIDA64 v6.92-t.

Mit kínál az új verzió?

  • AIDA64 Extreme v6.92 – tökéletes választás az otthoni felhasználóknak, akik egy könnyen kezelhető diagnosztikai és benchmarking eszközt keresnek.
  • AIDA64 Engineer v6.92 – az IT technikusok és mérnökök számára tervezett profi diagnosztikai és benchmarking megoldás.
  • AIDA64 Business v6.92 – ideális választás a kis- és középvállalkozások számára, mely komplex hálózatkezelési megoldást kínál.
  • AIDA64 Network Audit v6.92 – egy kifejezetten hálózati auditálásra tervezett eszközcsomag, amely képes összegyűjteni és kezelni a vállalati hálózati eszközök adatbázisát.

Új funkciók és támogatások

Az AIDA64 nem hagyja cserben a felhasználóit, és mindig naprakész az iparág legújabb fejlesztéseivel. Az új verzió támogatja az Intel legújabb „Sapphire Rapids” processzorait, valamint az AVX-512 optimalizált benchmarkokat. Ezen kívül az AMD, Intel és NVIDIA legújabb CPU, grafikai és GPGPU technológiáival is kompatibilis.

Összefoglalva, az AIDA64 v6.92 egy elengedhetetlen eszköz mindazok számára, akik a legjobbat szeretnék kihozni rendszerükből, legyen szó otthoni vagy vállalati környezetről. A program fejlesztői továbbra is elkötelezettek a folyamatos innováció és a felhasználói igények kielégítése iránt, így biztosak lehetünk benne, hogy a jövőben is számíthatunk további kiváló frissítésekre.

Ne habozz, és próbáld ki a legújabb verziót most!