AIDA64 Extreme Edition, 1 éves követés

23.368 Ft

A PC-rajongók körében etalonnak számító rendszerinformációs szoftver, mely részletes információkat szolgáltat a hardverkomponensekről és a telepített programokról, képes a gép teljesítményének mérésére, és segíti a hibák felderítését.

Kategória:
Gyártó:FinalWire

Leírás

A PC-rajongók körében etalonnak számító rendszerinformációs szoftver, mely részletes információkat szolgáltat a hardverkomponensekről és a telepített programokról, képes a gép teljesítményének mérésére, és segíti a hibák felderítését.

Főbb funkciók:

Hardverfelismerés

Az AIDA64 hardverfelismerő motorja több mint 25 év kutató-fejlesztő munkájának eredményeit sűríti magába.

A rendszerdiagnosztikai szoftverek mezőnyében az AIDA64 képes a legpontosabb hardvermeghatározásra. Vezető hardverfelismerő motorja egy több mint 236 000 eszközt felsorakoztató adatbázisra épül, aminek köszönhetően rendkívül részletes és megbízható információkat ad a számítógép összetevőiről.

Teljesítménymérés

Az AIDA64 számos, a számítógép egyes komponenseinek teljesítményét mérő benchmarkot tartalmaz. Ezek szintetikus benchmarkok, azaz a hardverek elméleti maximális teljesítményének felmérésére használhatók. A processzor (CPU) és a lebegőpontos műveleteket végző egység (FPU) teljesítményét mérő tesztek az AIDA64 többszálú teljesítménymérő motorjára épülnek, mely – a v3.20 vagy újabb verziók esetében – egy időben akár 640 programszálat és 10 processzorcsoportot is képes kezelni. A motor teljes mértékben támogatja a többprocesszoros, többmagos és HyperThreading technológiájú rendszereket is.

Mérések:

 • A gyorsítótárak és háttértárak sebessége
 • GPGPU teljesítményének mérése
 • A memória teljesítményének mérése
 • CPU Queen
 • CPU PhotoWorxx
 • CPU AES
 • CPU Hash
 • FPU VP8
 • FPU Julia
 • FPU Mandel
 • FPU SinJulia

Hardverdiagnosztika

Az AIDA64 hardverfelismerő motorja több mint 25 év kutató-fejlesztő munkájának eredményeit sűríti magába. Ennek köszönhető, hogy a szoftver az iparágban etalonnak számító pontossággal képes beazonosítani a PC-k alkatrészeit az alaplapoktól kezdve a processzorokon, GPU-kon, memóriamodulokon, bővítőkártyákon át a háttértárakig. A technológia alapját adó, folyamatosan bővülő eszközadatbázis ma több mint 208 000 bejegyzést tartalmaz. Így részletes adatokkal tud szolgálni a processzor jellemzőiről, felépítéséről, a CRT- és LCD megjelenítők állapotáról, míg rendszerstabilitás-tesztjével feltérképezhetők a számítógép teljesítményének felső határai. E teszt során a hőmérséklet és feszültségértékek valós időben követhetők, miközben beazonosíthatók a potenciális hibalehetőségek, stabilitási problémák.

Érzékelőfigyelés

Az AIDA64 több mint 250 különböző érzékelőt támogat, így pontosan mutatja a hőmérséklet- és feszültségértékeket, a ventilátorok sebességét és a fogyasztást.

Folyamatosan monitorozható a PC-nk egészségi állapota, hiszen a szoftver segítségével valós időben tudjuk követni a számítógép érzékelői által mért hőmérséklet-, feszültség- és fordulatszámértékek alakulását.

 

AIDA64 Extreme Licenc: ez a licenc a termék otthoni, magáncélú felhasználását teszi lehetővé egy személy számára, legfeljebb 3 számítógépen.


Kedvezmények:

 • Licenc megújítása vagy bővítése esetén (beleértve a már megszűnt EVEREST termékcsaládot is) 30% kedvezmény jár az üzleti és 30% az otthoni licencekre.
 • Oktatási intézményeknek 30% kedvezmény jár a végfelhasználói árból a Business, Network Audit és Engineer termékekre.
 • A tanulók 30% kedvezményre jogosultak a végfelhasználói árból az Extreme és Engineer termékekre.

Cégünk Hivatalos AIDA64 partner

A termék csak ESD – elektronikus licenc – formájában érhető el. Megvásárláskor a licence kulcsot és a program letöltési linkjét e-mailben kapja meg. Ennek átfutási ideje jellemzően 1-3 munkanap.

Érdekelhetnek még…