AIDA64 Business Edition, 10 gép, 1 éves követés

109.220 Ft

Kis- és középvállalkozások számára nélkülözhetetlen Windows hálózati menedzsment megoldás. Az AIDA64 Business Edition szolgáltatásai lehetővé teszik a teljes céges hálózat hardver- és szoftverleltárának elkészítését, elemzését és kezelését.

Kategória:
Gyártó:FinalWire

Leírás

Az AIDA64 Business Edition egy nélkülözhetetlen Windows hálózati menedzsment megoldás kis és közepes méretű vállalatok számára. Az AIDA64 Business Edition széles körű szolgáltatásokat tartalmaz a hardver és szoftver leltár elkészítésére, kezelésére és analizálására vállalati számítógépes hálózatokon. Kiemelkedő képességei közé tartozik a helyi és távoli rendszer diagnosztika, a hálózatfigyelés, a távvezérlés valamint a licenc menedzsment. Az AIDA64 minden 32 és 64 bites Microsoft Windows operációs rendszerrel kompatibilis, beleértve a Windows 8 és Windows Server 2012-t is.

Főbb funkciók:

  • Automatizált hálózati leltár
  • Változáskezelés és hálózati riasztás
  • Távoli megfigyelés és távvezérlés
  • Hardver diagnosztika
  • Szoftver és operációs rendszer diagnosztika

 

Beüzemelési segédlet
Kézikönyv

A termék számos konstrukcióban elérhető, kérje egyedi ajánlatunkat.

Cégünk Hivatalos AIDA64 partner

A termék csak ESD – elektronikus licenc – formájában érhető el. Megvásárláskor a licence kulcsot és a program letöltési linkjét e-mailben kapja meg. Ennek átfutási ideje jellemzően 1-3 munkanap.

Érdekelhetnek még…