AIDA64 Network Audit, 10 gép, 1 éves követés

64.770 Ft

A díjnyertes AIDA64-motorra épülő üzleti szoftver, mely részletes hardver- és szoftverleltárt készít a céges gépparkról, statisztikai adatokkal támogatja az IT-döntéshozatalt, és így segíti az informatikai költségek csökkentését.

Kategória:
Gyártó:FinalWire

Leírás

A díjnyertes AIDA64-motorra épülő üzleti szoftver, mely részletes hardver- és szoftverleltárt készít a céges gépparkról, statisztikai adatokkal támogatja az IT-döntéshozatalt, és így segíti az informatikai költségek csökkentését.

Az AIDA64 Network Audit az igényeknek megfelelő részletességű hardver- és szoftverleltárt készít a vállalati hálózatra csatlakozó windowsos számítógépekről. Mivel támogatja a parancssori kapcsolókat, a leltárkészítés teljes mértékben automatizálható, a PC-kről készített riportok pedig további feldolgozást lehetővé tévő nyílt fájlformátumokba és SQL-adatbázisba is elmenthetők. A különböző időpontokban készített leltárak közti eltérések nyomon követhetők a szoftver változáskezelőjében. Az AIDA64 Network Audit minden 32 és 64 bites Windows operációs rendszerrel kompatibilis, beleértve a Windows 8.1-et és a Windows Server 2012 R2-t is.

Automatizált hardver- és szoftverleltár

Parancssori kapcsolók segítségével az AIDA64 automatikusan képes a hálózatba kötött számítógéppark hardver- és szoftverinformációinak összegyűjtésére. Az egyes gépekről az adatok CSV- vagy XML-riportfájlokba, valamint SQL adatbázisba menthetők. A begyűjtött riportokat az AIDA64 Leltárkezelő dolgozza fel, ezzel elkészítve a hálózati leltárt, valamint a hardver- és szoftverelemek megoszlási statisztikáját.

Változáskezelés és hálózati riasztás     

Az AIDA64 Változáskezelő modulja megtalálja és kilistázza a különböző időpontokban készített hálózati leltárak összevetésekor megmutatkozó eltéréseket. A hardverben, illetve a szoftverben történt változások felhasználó, számítógép és dátum szerint is csoportosíthatók. A valós idejű riasztási szolgáltatás e-mailben értesíti a rendszergazdát a hardveres vagy szoftveres változásokról, de beállítható jelzés a merevlemezen lévő szabad hely kritikus szintre csökkenése vagy a vírusirtó adatbázisának elévülése esetére is.

Érzékelőfigyelés

Az AIDA64 több mint 250 különböző érzékelőt támogat, így pontosan mutatja a hőmérséklet- és feszültségértékeket, a ventilátorok sebességét és a fogyasztást.

Hardverfelismerés     

A rendszerdiagnosztikai szoftverek mezőnyében az AIDA64 képes a legpontosabb hardvermeghatározásra. Vezető hardverfelismerő motorja egy több mint 160 ezer eszközt felsorakoztató adatbázisra épül, aminek köszönhetően rendkívül részletes és megbízható információkat ad a számítógép összetevőiről.

Szoftverelemzés

Az AIDA64 több mint 50 oldalnyi információt gyűjt össze a telepített programokról, termékkulcsokról, biztonsági alkalmazásokról és Windows-beállításokról. A szoftver listázza a betöltött folyamatokat és szolgáltatásokat, a DLL-fájlokat, az automatikusan induló alkalmazásokat, sőt még a látogatott weboldalakat is.

Rendszerkövetelmények:

  • Operációs rendszer: Microsoft Windows 95 vagy újabb
  • Processzor: Intel Pentium vagy újabb
  • Memória: 32 MB (a benchmarkokhoz legalább 128 MB)
  • Telepítéshez szükséges lemezterület: 40 MB

Kedvezmények

  • 2 éves követés ára = 1 éves követés árának 1,3-szerese.
  • 3 éves követés ára = 1 éves követés árának 1,5-szerese
  • Frissítés Lavalys EVEREST és AIDA64 termékekről: 65% kedvezmény
  • Oktatási intézményeknek: 50% kedvezmény

 

A termék számos konstrukcióban elérhető, kérje egyedi ajánlatunkat.

Cégünk Hivatalos AIDA64 partner

A termék csak ESD – elektronikus licenc – formájában érhető el. Megvásárláskor a licence kulcsot és a program letöltési linkjét e-mailben kapja meg. Ennek átfutási ideje jellemzően 1-3 munkanap.

 

Érdekelhetnek még…