Posted on

Megjelenet a Navicat 17

A Navicat 17 legújabb verziója számos újítást és fejlesztést kínál, amelyek célja a felhasználók munkafolyamatainak hatékonyabbá tétele. Az adatmodellezés terén új lehetőségek jelentek meg, többek között egyszerre több modellezési objektum kezelése egy munkaterületen, ami nagyban megkönnyíti a komplex adatstruktúrák kezelését. Az adatprofilozás eszköztára is bővült, amely segít a felhasználóknak jobban megérteni és optimalizálni adatbázisaikat.

Bővebben: Megjelenet a Navicat 17

A felhasználói felület javításainak köszönhetően mostantól egyszerűbb és intuitívabb a kezelése a programnak. A lekérdezések eredményei mostantól rögzíthetők, ami lehetővé teszi az eredmények későbbi elemzését és összehasonlítását.

További fontos újítás, hogy a Navicat 17 már támogatja a MongoDB, Redis és a Snowflake adatbázisokat is, ezáltal szélesítve a támogatott adatbázisok körét. A Linux ARM verziójának támogatása is új, ami különösen hasznos lehet azok számára, akik ezen platformokon dolgoznak.

Ezek a fejlesztések és újítások jelentősen javítják a Navicat használati élményét, és elősegítik a felhasználók produktivitását különböző adatkezelési és adatvizualizációs feladatokban. További részletekért és a teljes újdonságok listájáért látogass el a Navicat hivatalos weboldalára: Navicat 17 Highlights vagy keresse kollégánkat elérhetőségeinken és kérjen ajánlatot.