Posted on

Az új Minitab 21.4.1 – Kiemelkedő modulok a kutatás és fejlesztés terén!

A statisztikai analízis terén ismert és kedvelt Minitab most egy izgalmas frissítéssel jelentkezik, a 21.4.1-es verzióval. Ebben a változatban nemcsak fontos hibajavítások találhatók, hanem két opcionális kiegészítő modult is bemutatnak, amelyek a kutatás-fejlesztési részlegek és a megbízhatósági elemzések terén nyújtanak irányított analíziseket.

Újdonság: Megbízhatósági Modul

A Minitab Megbízhatósági Modulja a legmegbízhatóbb számításokat helyezi könnyen elérhető távolságba, lehetővé téve pontos betekintéseket és jól tájékozott döntések meghozatalát.

A Megbízhatósági Modul mérnököket lát el azokkal az eszközökkel, amelyekre garancia-analízishez, élettartam adatmodellekhez és megbízhatósági/Weibull analízishez van szükség. Ezekkel a funkciókkal azonosíthatod és megszüntetheted termékeid problémáit, biztosítva, hogy azok zökkenőmentesen és megbízhatóan működjenek ügyfeleid számára.

Újdonság: Kutatás és Fejlesztés Modul

A Minitab Kutatás és Fejlesztés Modulja az intuitív felületével és átfogó eszközkészletével lehetővé teszi a K+F területén dolgozó szakemberek számára, hogy bonyolult adatelemzésbe merüljenek a legjobb eszközökkel közvetlenül ujjbegyüknél. A Kutatás és Fejlesztés Modul segítségével a kutatómérnökök gyorsan elkezdhetik a kísérletek tervezését, a megbízhatóság és túlélés becslését, az adatok leírását és a változók közötti kapcsolatok megértését.

Ha komolyan veszed a statisztikai elemzést és szeretnéd termékeid minőségét a csúcsra hajtani, mindenképp nézz bele a Minitab legújabb verziójába!

Mit gondolsz az újdonságokról? Írd meg nekünk kommentben! És ha tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani!

MINITAB 21 for Windows download / 1 éves előfizetés

Kérje ajánlatunkat!

A MINITAB egy egységes, egyszerűen használható, átfogó statisztikai szoftver, melyet főleg mérnökök és minőségügyi szakemberek használnak folyamatok megismerésére és javítására.

Category: