Posted on

Az elektronikus aláírások előnyei az oktatási intézmények számára

A mai világban az oktatási intézményekben dolgozó tanárok és adminisztrátorok egyre inkább alkalmazzák az elektronikus aláírásokat. Ennek oka nem csupán az, hogy ezekkel csökkenthetőek a költségek és az infláció hatásai, hanem az is, hogy az elektronikus aláírások egyszerűbb hozzáférést biztosítanak az információkhoz, és növelik a szabályozási megfelelés hatékonyságát.

Egyes kutatások szerint az iskolák akár 3000 dollárt is megtakaríthatnak minden egyes „nedves” aláírás digitálissá változtatásával, ha figyelembe vesszük a kapcsolódó költségeket, például a fénymásoló tintáját, a borítékokat és a postaköltséget. A Forrester 2023-as jelentése szerint a szervezetek jelentős mértékben csökkenthetik a kézi adatbeviteli hibákat, évente százezrekkel csökkenthetik a munkaórákat, és számos összefüggő pénzügyi előnyt élvezhetnek, ha időt szánnak a legköltséghatékonyabb elektronikus aláírási megoldás kiválasztására.

Az elektronikus aláírások alkalmazásának négy fő előnyét szeretném kiemelni:

  1. Jelentős megtakarítások a papír és más anyagok terén: Az elektronikus formanyomtatványokat e-mailben lehet elküldeni, vagy még hatékonyabban, valós időben lehet megosztani és áttekinteni a Adobe Acrobat Sign alkalmazáson keresztül, ami lehetővé teszi az aláírások gyűjtését közvetlenül a PDF-fájlban. Az aláírási folyamatokból fizikai lépések kiküszöbölésével megszüntethetőek a drága raktárhelyiségek és iratszekrények, ezzel csökkentve minden osztály fizikai lábnyomát és felszabadítva értékes teret fontosabb feladatokra. Minden egyes „nedves” aláírás digitálissá változtatásával az iskolák akár 3000 dollárt is megtakaríthatnak.
  2. A papírmentes működés jelentősen csökkenti a fordulóidőket és az adatbeviteli hibákat: Az elektronikus aláírásokkal kiküszöbölhető a nyomtatványok kézi előkészítése, mint a nyomtatás, a rendezés és a dokumentumcsomagok összeállítása. Az elektronikus aláírások nagymértékben egyszerűsítik a dokumentumkezelést, minden dokumentumot egy helyen tartanak, kiküszöbölik az adatbeviteli hibákat és megkímélik a munkatársakat a dokumentumok másolásának és az olvashatatlan kézírás olvasásának fejfájásától. Az e-aláírások alkalmazásával a döntéshozók szerint a háttérfolyamatok hatékonysága átlagosan 47%-kal növekedett.
  3. A digitális aláírások egyszerűsítik és streamelik a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályozások betartását: Az iskoláknak meg kell védeniük a tanulók személyes adatait, különösen a személyesen azonosítható információkat (PII), mint például a címek és a szociális biztonsági számok. Az iskolák évente milliókat költenek arra, hogy információs rendszereik megfeleljenek az 1974-es Családi Oktatási Jogok és Adatvédelmi Törvény (FERPA), a 1978-as Tanulói Jogok Védelmének Módosítása (PPRA) és a kapcsolódó törvények, mint például a 1998-as Gyermek Online Adatvédelmi Törvény (COPPA) előírásainak. A válaszadók 57%-a szerint a „magánélet és adatkezelési javulások” a digitális dokumentumáramlások alkalmazásának fő indokai. A válaszadók 25%-os csökkenést jelentettek a szabályozási megfelelésre fordított időben az e-aláírások alkalmazásának eredményeként.
  4. Az e-aláírás hozamot generál, amely többszörösen megtéríti a technológiai költségeket: Az online dokumentumaláírás-folyamatok számos meglepő módon hozamot generálhatnak. Például az önkiszolgáló elektronikus formanyomtatványok csökkentik a diákok és szülők által kért dokumentumok számát. A válaszadók szerint az e-aláírás folyamatok 40%-os csökkenést eredményeznek az űrlap aláírással kapcsolatos ügyfélpertekben, miközben a válaszadók 85%-a jelentett adatbeviteli hibák csökkenését. Az ilyen javulások jelentős mértékben csökkentik a munkaidőt, amelyet költséghatékonyabban lehet felhasználni. Még izgalmasabb, hogy a válaszadók 85%-a szerint ezek a javulások javították az ügyfélélményt – amit 43% úgy értékel, hogy növelte az új ügyfelek megszerzését. Más szóval, ha követed az Új-Mexikói Egyetem (UNM) példáját, és automatizált e-aláírásokat vezetsz be az egész beiratkozási folyamatban, az e-aláírások valójában növelhetik az iskolád beiratkozási arányát és tandíjbevételét. Mindent összevetve a válaszadók szerint az e-aláírások átlagosan 519 százalékos ROI-t értek el. Sőt, a válaszadók azt mondják, hogy ez az ROI minden évben növekszik, ahogy egyre több csapat integrálja az elektronikus aláírási folyamatokat a teljesen papírmentes dokumentumfolyamatokba – tovább csökkentve a feldolgozási időt, csökkentve a hibákat, felszabadítva értékes munkaidőt és javítva az ügyfélélményt​​.

Forrás: https://blog.adobe.com/en/publish/2023/04/20/4-benefits-of-e-signatures-school

Posted on

Frissíts akár 33% kedvezménnyel a legújabb Adobe Creative Cloud for Teams szoftverekre!

Az Adobe mostani – szezonális – ajánlatában CS3, CS4, CS5, CS5.5 és CS6 felhasználóként* rendkívül kedvező feltételekkel léphetsz szintet, és frissíthetsz a legújabb Adobe Creative Cloud for Teams szoftverekre és extra szolgáltatásaira. Frissíts akár 33% kedvezménnyel a legújabb Adobe Creative Cloud for Teams szoftverekre! részletei…

Posted on

Adobe promóciók

1. Creative Cloud for Teams – Migration promo
Frissíts Creative Cloud-ra, 28-33% kedvezménnyel – 3 éven keresztül!

Ez az utolsó ilyen ajánlat, a továbbiakban nem lesz elérhető a Migration promo!

Adobe CS3, CS4, CS5 és CS6 felhasználóként rendkívül kedvező feltételekkel vehető igénybe az Adobe Creative Cloud for Teams szolgáltatást.
Kedvezményeink nem csak a teljes verziókra érvényesek, hanem a Single App szoftverbérleti konstrukciókra is. Adobe promóciók részletei…

Posted on

Adobe Creative Cloud for Teams 28-33% kedvezménnyel – 3 éven keresztül!

Adobe CS3, CS4, CS5 és CS6 felhasználóként rendkívül kedvező feltételekkel veheti igénybe az Adobe Creative Cloud for Teams szolgáltatást.

Kedvezményeink nem csak a teljes verziókra érvényesek, hanem a Single App szoftverbérleti konstrukciókra is.

Az ajánlat részletei:

  • Adobe Creative Cloud for Teams teljes verziós frissítés – 28% kedvezménnyel
  • Adobe Creative Cloud for Teams Single App frissítés – 33% kedvezménnyel
  • Mindkét ajánlat esetében a következő 2 évben esedékes hosszabbítást is ugyanezen a kedvezményes áron teheted meg
  • Az ajánlat meglévő CC előfizetés meghosszabbítására nem érvényes.
  • Az ajánlat 2015. június 22. és augusztus 28. között érvényes.
Posted on

15% kedvezmény az Adobe Acrobat DC örökös licenszekre!

Az akciós ajánlat részletei:

– Az ajánlat TLP és CLP örökös licenszekre vonatkozik.
– Az ajánlat 2015. július 27. és 2015. augusztus 28. között érvényes.
– Az ajánlatot kereskedelmi és kormányzati ügyfelek vehetik igénybe.
– Az ajánlat teljes verziós vásárlásokra és frissítésekre* egyaránt vonatkozik.

*Frissítési alap: Acrobat X, vagy Acrobat XI 15% kedvezmény az Adobe Acrobat DC örökös licenszekre! részletei…

Posted on

Búcsúznak a Creative Suite 6 oktatási licencek

Februárban elköszöntünk a Creative Suite 6 dobozos verzióktól, májusban az üzleti és kormányzat licencektől, és most követik őket az oktatási licencek is.

Lassan 2 éve, hogy az Adobe bejelentette a Creative Suite csomagokat leváltó, felhő alapú, éves előfizetési gyakoriságú szoftverbérleti konstrukcióját a Creative Cloud-ot.

Az elmúlt évekről röviden:
• 2012 áprilisában megérkezik a CS6-ot leváltó Creative Cloud szoftverbérleti konstrukció.
• 2014 februárjában megszűnnek a Creative Suite 6 dobozos verziók.
• 2014 májusában kifutnak az üzleti és kormányzati Creative Suite 6 licencek.
2015. február 28-án megszűnnek a CS6 oktatási licencek is (EDU – CLP, TLP)

Mi történik, ha még most élsz az örökös oktatási licenc vásárlási lehetőséggel?
• Örökös felhasználási jogot biztosító licencet kapok
• Egyszeri költséget jelent, nem lesznek további kiadásaim
• Továbbra is kapok szoftvertámogatást
• A vásárlást követően is bármikor frissíthetek Creative Cloud-ra

Posted on

Adobe CC akár 40%-os kedvezménnyel és árgaranciával

November hónapban az Adobe CS3, CS4, CS5 és CS6 felhasználók rendkívül kedvező feltételekkel vehetik igénybe az Adobe Creative Cloud for Teams szolgáltatást. A kedvezmények nem csak a teljes verziókra érvényesek, hanem az önálló alkalmazás(oka)t biztosító Single App konstrukciókra is. Adobe CC akár 40%-os kedvezménnyel és árgaranciával részletei…

Posted on

Adobe – az utolsó esélyed

Mint azt már korábban írtuk, az Adobe 2014 május 30-i dátummal megszünteti a Creative Suite 6 öröklicencek és ezek upgrade-jei értékesítését kereskedelmi és kormányzati ügyfelek számára.

Az öröklicencek helyébe az Adobe Creative Cloud éves, egyösszegű előfizetése lép.

Fontos tudni
Az Adobe Creative Cloud for teams már csak 2014. június 1-ig kapható kedvező, bevezetési áron. Tehát csak ezen a héten és a jövő héten van lehetőség kedvezményes áron előfizetni CC-re. Május 31. után az árak 40%-al emelkednek.

Jelenlegi akciós árak:

Adobe CC Single app (pl. Photoshop CC) – 62.600 FT + áfa / év
Adobe CC for Teams teljes csomag – 140.800 FT + áfa / év

adobe2Részletek, kapcsolat: http://szoftvervasarlas.co.hu/content/6-elerhetsegeink

Telefon: +3630/37-33-6111781898_754810634552869_6456130556040791254_n

Certified_Reseller_badge_1_line

 

Posted on

Adobe változások

Az Adobe kreatív szoftverei, a CS6 család dobozos forgalmazása már hónapokkal ezelőtt végleg megszűnt. Most 2 hónapon belül az örök licenceknek is búcsút mondhatunk az üzleti és kormányzati szférában.

2014. június 1-től megszűnik az Adobe Creative Suite  CS6 és programkomponenseinek (Photoshop, InDesign, Illustrator, Flash Pro, Dreamweaver, Premiere Pro stb…) örök licencelési lehetősége az üzleti és kormányzati szféra számára. Helyébe az Adobe Creative Cloud for teams lép.

Ezzel egyidejűleg az Adobe Creative Cloud for teams (a csapatfelhő) éves egyösszegű előfizetési díja is 25%-kal megemelkedik.

A CS6-ot és komponenseit már 2 éve nem fejlesztette tovább az Adobe új funkciókkal, az újításokat csak az Adobe Creative Cloud-ban találhatjuk meg. Ráadásul a csapatfelhő bevezetési áras, több negyedéven átívelő akciója 2014. jún. 1-gyel lezárul. Így aki még a kedvezményes áron szeretne Adobe Creative Cloud-hoz jutni vagy aki nem akar előfizetéstől függeni és ezt örök licenc vásárlással szeretné kivédeni, azoknak sietniük kell.