Posted on Hozzászólás most!

Megérkezett az ESET üzleti termékek legújabb generációja!

Újdonságok a 7-es verzióban: Az ESET megújult termékcsaládjának kulcsfontosságú eleme az új távoli menedzsment megoldás, az ESET Security Management Center (EMSC), korábbi nevén ESET Remote Administrator. A továbbfejlesztett felhasználói élménynek, az új külsőt kapott GUI-nak és a széles körű funkcionalitásnak köszönhetően ügyfelei egy webes konzolon keresztül a legapróbb részletekbe menően módosíthatják a beállításokat, monitorozhatják cégük IT-biztonsági állapotát.

Közép- és nagyvállalati megoldások körét is bővítettük az ESET végpontvédelmi megoldások és a Mail Security for Microsoft Exchange Server legújabb védelmi rétegével, az ESET Dynamic Threat Defense megoldással. Az ESET Dynamic Threat Defense olyan felhőalapú sandbox technológia, amely képes az eddig nem ismert, nulladik napi fenyegetések még hatékonyabb elhárítására.

Az ESET License Administrator portál szerepét a jövőben folyamatosan átveszi az ESET Business Account, ezáltal az új vállalati megoldások, szolgáltatások és a licenckezelés közös platformjává válik.

A további újdonságokról webinar formájában is tájékozódhat. A bemutató időpontjairól és tematikájáról következő levelünkben tudhat meg további részleteket.

Milyen előnyöket kínálnak az ESET új üzleti termékei?

 • Szoftver és hardver leltár
 • Mobilvédelem, így nincs szükség további MDM eszközökre
 • Széles körű riportálási lehetőségek naprakész biztonsági jelentések készítéséhez
 • Könnyű migráció azoknak, akik az ESET díjnyertes technológiájával szeretnék védeni vállalatukat
 • Virtuális appliance formában letölthető és használható távmenedzsment
 • Egyetlen licenc, amely védelmet nyújt az összes támogatott platformon
 • Megfelel a GDPR rendelkezéseinek

 

Posted on Hozzászólás most!

Hamarosan érkezik a 11-es verzió, kivezetésre kerül az ESET Smart Security

Hamarosan megérkezik az ESET otthoni termékeinek legújabb verziója. A továbbfejlesztett termékek új funkciókkal is bővülnek. Az aktív licenccel rendelkező felhasználók továbbra is térítésmentesen térhetnek át a licenclevélben felsorolt szoftverek legfrissebb verzióira.

Fontos változás, hogy az ESET Internet Security teljesen kiváltja az ESET Smart Security terméket, melynek forgalmazása az új verzió bevezetésével egyidőben meg is szűnik. A lejáró ESET Smart Security licenceket a továbbiakban ESET Internet Security licencekre lehet meghosszabbítani.

Az ESET Smart Security licenccel rendelkező felhasználók használhatják az ESET Internet Security szoftvert is, így a meglévő ügyfelek licencét nem szükséges lecserélni.

Posted on Hozzászólás most!

Hogyan előzheti meg a legújabban terjedő Wanna Cry zsarolóvírust?

Egy újabb nagyszabású zsarolóvírus hullám fenyeget több országot világszerte, közte hazánkat is, így a megnövekedett számú fertőzött e-mailek okozta veszélyek miatt fontosnak érezzük, hogy felhívjuk a figyelmét a védekezési lehetőségekre.

A legtöbb zsarolóvírus terjedési mechanizmusához hasonlóan a legújabb Wanna Cry fertőzés is e-mail csatolmányként terjed, mely ezúttal a Windows rendszer sérülékenységét használja ki. A Microsoft soron kívül a már nem támogatott operációs rendszerekhez is adott ki biztonsági frissítéseket, amiket itt érhet el. Hogyan előzheti meg a legújabban terjedő Wanna Cry zsarolóvírust? részletei…

Posted on Hozzászólás most!

ESET Virtualization Security már VMware NSX támogatással

Az ESET Virtualization Security lehetővé teszi a keresési feladatok futtatását egy központi helyről, így megkímélve a virtuális gépek erőforrásait. Az ESET Remote Administratorral való együttes használata egyszerű, automatikus távfelügyeletet biztosít a teljes hálózati infrastruktúra számára, legyenek azok fizikai számítógépek, szerverek, vagy virtuálisak. ESET Virtualization Security már VMware NSX támogatással részletei…

Posted on Hozzászólás most!

Megjelent az ESET Remote Administrator 6.5-ös verziója

Az ESET platformfüggetlen távmenedzsment felületének, az ESET Remote Administrator programnak a legújabb verziója új fejlesztésekkel és funkciókkal könnyíti meg a rendszeradminisztrátorok mindennapjait. A távmenedzsment megoldáson felül a végpontvédelem, fájlszerver (File Security), levelezőszerver (Mail Security for Exchange, IBM Domino) és a SharePoint szerver védelem is megújult.

Megjelent az ESET Remote Administrator 6.5-ös verziója részletei…

Posted on Hozzászólás most!

Technikai információk a Multiple JS/ScrInject.B és HTML/Refresh.BC téves riasztásról

Az ESET által 2016. február 29-én, a délelőtti órákban kiadott 13102-es számú vírusdefiníciós adatbázis frissítése némely weboldalt, vagy azok bizonyos részeit tévesen blokkolta. A probléma észlelése után a termékfrissítések folyamata azonnal leállításra került, és két órán belül elkészült a problémát kijavító újabb vírusdefiníció adatbázis verzió.

Az új frissítés telepítése után a felhasználók már nem tapasztalták a hibát. A probléma nem befolyásolta a felhasználói adatokat, és a felhasználók az egész folyamat alatt teljes körű védelemmel rendelkeztek, így biztonsági kockázatot nem jelentett az esemény.

Technikai információk a Multiple JS/ScrInject.B és HTML/Refresh.BC téves riasztásról

A felhasználók több weboldal felkeresésekor téves riasztással találkozhattak, amelyet a vírusdefiníciós adatbázis 13102-es frissített változata okozott. A verzió webhozzáférési moduljának túlzottan szigorú szűrési beállításai okozták a hibát.

Téves riasztás a következő károkozókkal kapcsolatban jelentkezett:

 • JS/ScrInject.B trójai
 • HTML/Refresh.BC trójai

A probléma megoldásához csak a vírusdefiníciós adatbázis frissítése szükséges. A 13103-as verziótól kezdődően minden újabb frissítés már problémamentesen működik.

Posted on Hozzászólás most!

Elérhetőek az ESET titkosítási megoldásai!

Az ESET Technology Alliance keretében az ESET termékportfólióban a mai naptól elérhető a DESlock+ titkosítási megoldást biztosító szoftvercsalád.

A DESlock+ alkalmazásával kis- és nagyvállalatok felhasználóbarát módon, menedzselt környezetben képesek a titkosítással kapcsolatos feladataikat megoldani. Elérhetőek az ESET titkosítási megoldásai! részletei…

Posted on Hozzászólás most!

Megérkezett az ESET Multi-Device Security

Örömmel értesítjük, hogy megérkezett az ESET otthoni és kisvállalati felhasználóknak szánt védelmi csomagja, az ESET Multi-Device Security. A 3 és 5 felhasználós változatban elérhető licenckonstrukció tartalmazza az ESET számítógépekre, táblagépekre és okostelefonokra fejlesztett Home Edition termékeinek használati jogát.

Az ESET Multi-Device Security csomaggal az alábbi termékek használhatók:

PC: Windows / OS X / Linux: Okostelefon / Táblagép:
 • ESET Smart Security
 • ESET NOD32 Antivirus
 • ESET Cyber Security Pro
 • ESET Cyber Security
 • ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop
 • ESET Mobile Security

Megérkezett az ESET Multi-Device Security részletei…

Posted on Hozzászólás most!

ESET Smart Security Home Edition karácsonyi 3 az 1-ben akció december 14-ig!

ESET Smart Security Home Edition karácsonyi 3 az 1-ben akció december 14-ig.

Szeretnénk figyelmébe ajánlani ma induló karácsonyi 3 az 1-ben akciónkat, melynek keretén belül 3 számítógépre érvényes ESET Smart Security Home Edition licenc vásárolható 1 felhasználós licenc áráért.

A kedvezmény december 1-től (hétfő) december 14-ig (péntek) érvényes, új, 1 éves, 3 felhasználós, teljes árú ESET Smart Security Home Edition licenc vásárlása esetén. Az akció más kedvezményekkel (pl. diákkedvezmény, megújítási kedvezmény, stb.) nem vonható össze.

Megveszem

Posted on Hozzászólás most!

Megjelent az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus 8-as verziója!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az ESET folyamatos fejlesztésének köszönhetően a mai napon megjelent az ESET NOD32 Antivirus és az ESET Smart Security 8-as verziója.

A két legkedveltebb otthoni biztonsági programunk 8-as verziója megújult funkciókkal gondoskodik számítógépeink és adataink védelméről. Az egyik legjelentősebb újítást az Exploit blokkoló továbbfejlesztése képezi, amely már a Java sebezhetőségeit célzó támadásoknak is képes ellenállni.

Az ESET Smart Security biztonsági csomag 8-as verziója egy további új funkcióval is bővült. A szoftver ezentúl már Botnet elleni védelmet is nyújt, így ezt a verziót használva ügyfeleinek nem kell attól tartania, hogy a számítógép egy rosszindulatú hálózat részévé válik. Megjelent az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus 8-as verziója! részletei…