Posted on

Symantec – A NetBackup több órával csökkenti a mentési időt versenytársaihoz képest

A teljesítményméréssel foglalkozó vezető cég, a Principled Technologies nagyvállalati biztonsági mentési és helyreállítási megoldások tesztelését végezte el valós körülmények között, VMware-alapú nagy virtuális gépes környezetekben. A tesztek során a hipervizor-szintű biztonsági mentést, a tömbalapú hardver-pillanatfelvételeket és az elemszintű helyreállításra módot adó mentést vizsgálták száz és ezer közötti virtuális gépből álló csoportokkal. Az eredményekből világosan látszik, miért a NetBackup a skálázhatóság éllovasa. Symantec – A NetBackup több órával csökkenti a mentési időt versenytársaihoz képest részletei…

Posted on

Frissítési ajánlat az új Backup Exec 2014 mentési megoldásra

Azon Symantec ügyfelek, akik a korában vásárolt Backup Exec 2010 vagy 2012-es termékeiket nem frissítették, azok most promóciónk keretében a legújabb 2014-es upgrade terméket vásárolhatnak kedvezményesen, 1 éves megújítás áron.

A Symantec Backup Exec 2014 promóció 2014. november 30-ig tart.
A promócióban részt vesz minden Gov, Academic és Express licence termékek.

Symantec Backup Exec 2014 főbb jellemzői:

  • Windows Server 2012 és 2012 R2 támogatás
  • Exchange és Sharepoint 2013 granuláris visszaállítás támogatása
  • VMware vSphere 5.5 kompatibilitás

Bővebb információért keresd termékmenedzserünket vagy hívd kapcsolattartódat.

Posted on

Megszűnik Symantec Backup Exec.cloud

A felhasználók ma megkapták az e-mailt arról, hogy megszűnik a Symantec Backup Exec.cloud, 2014 január 6-ától nem rendelhető. A jelenlegi előfizetők 2015 január 6-ig tudják használni előfizetésüket, megújításra már nem lesz lehetőség. A bejelentés a Symantec többi felhő szolgáltatását nem érinti.

 Symantec Backup Exec.cloud
Symantec Backup Exec.cloud