Posted on Hozzászólás most!

Új Verzió Érkezett: Active@ KillDisk 24 – Legfrissebb Frissítések és Funkciók

A héten elérhetővé vált az Active@ KillDisk szoftver legújabb, 24-es verziója. Az újdonságok a KillDisk 24-es verziójában:

 • Címkékhez és tanúsítványokhoz hozzáadott vonalkódok és QR kódok
 • Törlési eredmények exportálása CSV naplófájlba
 • Legújabb, számos javítással ellátott, 14.1.27-es tisztító Kernel verzió
 • Hibajavítások és teljesítménynövelések
 • Fejlesztett Boot Disk Creator: Kijelző Méretezés és Hálózati Erőforrás leképezés
 • Az Active@ Boot Disk legújabb verziója, amely a WinPE (23H2 kódalap) alapján készült
 • A Boot Disk sokkal több tárolóeszköz-illesztőprogramot tartalmaz a Dell, HP és Lenovo számára
 • A változások teljes listáját és a verziótörténetet itt találhatja

Ez a mérföldkő nem csupán a szoftver fejlődését jelzi, hanem a gyártó elkötelezettségét is, hogy ügyfeleik a legmodernebb technológiai fejlesztésekkel lépést tartva, a lehető legbiztonságosabb adattörlési megoldásokat vehessék igénybe. Az Active@ KillDisk 24 új funkciói még könnyebbé és hatékonyabbá teszik az adatmegsemmisítési folyamatokat, biztosítva ezzel, hogy adatai véglegesen és visszavonhatatlanul törlődjenek.

Ünnepeljük együtt az LSoft Technologies Inc. negyedszázados jubileumát, és frissítsen az Active@ KillDisk legújabb verziójára, hogy Ön is részesülhessen a folyamatos fejlesztések és a megbízható támogatás előnyeiből.

Ne maradjon le a legfrissebb frissítésekről és fejlesztésekről, frissítsen most, és biztosítsa vállalata számára a legkorszerűbb adatvédelmi megoldásokat!

Posted on Hozzászólás most!

AIDA64 v6.92 Frissítés: Új funkciók és optimalizációk

Minden technológiai entuziasta ismeri és értékeli az AIDA64 szoftvereket. Ezek a programok az informatikai szektorban dolgozók és otthoni felhasználók körében is népszerűek, köszönhetően a rendszeres frissítéseknek és az állandó innovációnak. Éppen ezért örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk a legfrissebb változatot: az AIDA64 v6.92-t.

Mit kínál az új verzió?

 • AIDA64 Extreme v6.92 – tökéletes választás az otthoni felhasználóknak, akik egy könnyen kezelhető diagnosztikai és benchmarking eszközt keresnek.
 • AIDA64 Engineer v6.92 – az IT technikusok és mérnökök számára tervezett profi diagnosztikai és benchmarking megoldás.
 • AIDA64 Business v6.92 – ideális választás a kis- és középvállalkozások számára, mely komplex hálózatkezelési megoldást kínál.
 • AIDA64 Network Audit v6.92 – egy kifejezetten hálózati auditálásra tervezett eszközcsomag, amely képes összegyűjteni és kezelni a vállalati hálózati eszközök adatbázisát.

Új funkciók és támogatások

Az AIDA64 nem hagyja cserben a felhasználóit, és mindig naprakész az iparág legújabb fejlesztéseivel. Az új verzió támogatja az Intel legújabb „Sapphire Rapids” processzorait, valamint az AVX-512 optimalizált benchmarkokat. Ezen kívül az AMD, Intel és NVIDIA legújabb CPU, grafikai és GPGPU technológiáival is kompatibilis.

Összefoglalva, az AIDA64 v6.92 egy elengedhetetlen eszköz mindazok számára, akik a legjobbat szeretnék kihozni rendszerükből, legyen szó otthoni vagy vállalati környezetről. A program fejlesztői továbbra is elkötelezettek a folyamatos innováció és a felhasználói igények kielégítése iránt, így biztosak lehetünk benne, hogy a jövőben is számíthatunk további kiváló frissítésekre.

Ne habozz, és próbáld ki a legújabb verziót most!

Posted on Hozzászólás most!

Az új Minitab 21.4.1 – Kiemelkedő modulok a kutatás és fejlesztés terén!

A statisztikai analízis terén ismert és kedvelt Minitab most egy izgalmas frissítéssel jelentkezik, a 21.4.1-es verzióval. Ebben a változatban nemcsak fontos hibajavítások találhatók, hanem két opcionális kiegészítő modult is bemutatnak, amelyek a kutatás-fejlesztési részlegek és a megbízhatósági elemzések terén nyújtanak irányított analíziseket.

Újdonság: Megbízhatósági Modul

A Minitab Megbízhatósági Modulja a legmegbízhatóbb számításokat helyezi könnyen elérhető távolságba, lehetővé téve pontos betekintéseket és jól tájékozott döntések meghozatalát.

A Megbízhatósági Modul mérnököket lát el azokkal az eszközökkel, amelyekre garancia-analízishez, élettartam adatmodellekhez és megbízhatósági/Weibull analízishez van szükség. Ezekkel a funkciókkal azonosíthatod és megszüntetheted termékeid problémáit, biztosítva, hogy azok zökkenőmentesen és megbízhatóan működjenek ügyfeleid számára.

Újdonság: Kutatás és Fejlesztés Modul

A Minitab Kutatás és Fejlesztés Modulja az intuitív felületével és átfogó eszközkészletével lehetővé teszi a K+F területén dolgozó szakemberek számára, hogy bonyolult adatelemzésbe merüljenek a legjobb eszközökkel közvetlenül ujjbegyüknél. A Kutatás és Fejlesztés Modul segítségével a kutatómérnökök gyorsan elkezdhetik a kísérletek tervezését, a megbízhatóság és túlélés becslését, az adatok leírását és a változók közötti kapcsolatok megértését.

Ha komolyan veszed a statisztikai elemzést és szeretnéd termékeid minőségét a csúcsra hajtani, mindenképp nézz bele a Minitab legújabb verziójába!

Mit gondolsz az újdonságokról? Írd meg nekünk kommentben! És ha tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani!

MINITAB 21 for Windows download / 1 éves előfizetés

Kérje ajánlatunkat!

A MINITAB egy egységes, egyszerűen használható, átfogó statisztikai szoftver, melyet főleg mérnökök és minőségügyi szakemberek használnak folyamatok megismerésére és javítására.

Category:
Posted on Hozzászólás most!

Az AIDA64 v6.90 megérkezett – Ismerd meg az újdonságokat!

Az AIDA64 legújabb frissítése, a v6.90 már elérhető, és számos izgalmas új funkcióval, támogatással várja a felhasználókat. Mindenekelőtt szeretném megemlíteni, hogy a frissítés már támogatja a legújabb AMD és Intel processzorplatformokat, valamint az AMD, Intel és nVIDIA új grafikus és GPGPU számítástechnológiáit. Íme néhány kiemelkedő újdonság:

 • Megjelent az AVX2 optimalizált benchmark az Intel Raptor Lake Refresh CPU-hoz
 • Előzetes támogatás az AMD Zen 5 processzorokhoz
 • Javított támogatás a Zhaoxin Yongfeng processzorhoz
 • Bővített támogatás a SmartCool LCD kijelzőkhöz
 • Javított támogatás az Intel Meteor Lake, Arrow Lake, Lunar Lake CPU-khoz
 • GPU részletek az AMD Radeon RX 7600-hoz
 • GPU részletek a nVIDIA GeForce RTX 4060, GeForce RTX 4060 Ti, GeForce RTX 4070-hez

Az AIDA64 v6.90 számos fontos újítást tartalmaz a korábbi v6.00 verzió óta. Ideértve a Windows 11 2022 Update és Windows 10 22H2 2022 Update támogatást, a Microsoft Windows Server 2022 támogatást és még sok mást. Az AIDA64 család négy különböző változata különböző felhasználói igényeket szolgál ki: az Extreme az otthoni felhasználóknak, az Engineer a vállalati IT szakembereknek, a Business a kis- és középvállalkozásoknak, míg a Network Audit a hálózati auditáláshoz nyújt segítséget.

Az AIDA64 v6.90 mostantól letölthető és használható, ezért ha szeretnél naprakészen lenni a legújabb hardverekkel és technológiákkal kapcsolatban, érdemes kipróbálni. Az AIDA64 programok segítségével ellenőrizheted hardvered teljesítményét, monitorozhatod rendszered hőmérsékleteit, feszültségeit, ventillátor sebességeit, és számtalan további hasznos funkciót is elérhetsz.

Az AIDA64 minden bizonnyal a legjobb választás, ha szeretnél mindent tudni a számítógépedről, és arról, hogy a hardverelemek hogyan teljesítenek. Kattints ide, és próbáld ki most az AIDA64 v6.90-et!

Hogy tetszettek az újdonságok? Írd meg nekünk kommentben! És ha tetszett a cikk, oszd meg barátaiddal is!

Posted on Hozzászólás most!

Az elektronikus aláírások előnyei az oktatási intézmények számára

A mai világban az oktatási intézményekben dolgozó tanárok és adminisztrátorok egyre inkább alkalmazzák az elektronikus aláírásokat. Ennek oka nem csupán az, hogy ezekkel csökkenthetőek a költségek és az infláció hatásai, hanem az is, hogy az elektronikus aláírások egyszerűbb hozzáférést biztosítanak az információkhoz, és növelik a szabályozási megfelelés hatékonyságát.

Egyes kutatások szerint az iskolák akár 3000 dollárt is megtakaríthatnak minden egyes „nedves” aláírás digitálissá változtatásával, ha figyelembe vesszük a kapcsolódó költségeket, például a fénymásoló tintáját, a borítékokat és a postaköltséget. A Forrester 2023-as jelentése szerint a szervezetek jelentős mértékben csökkenthetik a kézi adatbeviteli hibákat, évente százezrekkel csökkenthetik a munkaórákat, és számos összefüggő pénzügyi előnyt élvezhetnek, ha időt szánnak a legköltséghatékonyabb elektronikus aláírási megoldás kiválasztására.

Az elektronikus aláírások alkalmazásának négy fő előnyét szeretném kiemelni:

 1. Jelentős megtakarítások a papír és más anyagok terén: Az elektronikus formanyomtatványokat e-mailben lehet elküldeni, vagy még hatékonyabban, valós időben lehet megosztani és áttekinteni a Adobe Acrobat Sign alkalmazáson keresztül, ami lehetővé teszi az aláírások gyűjtését közvetlenül a PDF-fájlban. Az aláírási folyamatokból fizikai lépések kiküszöbölésével megszüntethetőek a drága raktárhelyiségek és iratszekrények, ezzel csökkentve minden osztály fizikai lábnyomát és felszabadítva értékes teret fontosabb feladatokra. Minden egyes „nedves” aláírás digitálissá változtatásával az iskolák akár 3000 dollárt is megtakaríthatnak.
 2. A papírmentes működés jelentősen csökkenti a fordulóidőket és az adatbeviteli hibákat: Az elektronikus aláírásokkal kiküszöbölhető a nyomtatványok kézi előkészítése, mint a nyomtatás, a rendezés és a dokumentumcsomagok összeállítása. Az elektronikus aláírások nagymértékben egyszerűsítik a dokumentumkezelést, minden dokumentumot egy helyen tartanak, kiküszöbölik az adatbeviteli hibákat és megkímélik a munkatársakat a dokumentumok másolásának és az olvashatatlan kézírás olvasásának fejfájásától. Az e-aláírások alkalmazásával a döntéshozók szerint a háttérfolyamatok hatékonysága átlagosan 47%-kal növekedett.
 3. A digitális aláírások egyszerűsítik és streamelik a személyes adatok védelmére vonatkozó szabályozások betartását: Az iskoláknak meg kell védeniük a tanulók személyes adatait, különösen a személyesen azonosítható információkat (PII), mint például a címek és a szociális biztonsági számok. Az iskolák évente milliókat költenek arra, hogy információs rendszereik megfeleljenek az 1974-es Családi Oktatási Jogok és Adatvédelmi Törvény (FERPA), a 1978-as Tanulói Jogok Védelmének Módosítása (PPRA) és a kapcsolódó törvények, mint például a 1998-as Gyermek Online Adatvédelmi Törvény (COPPA) előírásainak. A válaszadók 57%-a szerint a „magánélet és adatkezelési javulások” a digitális dokumentumáramlások alkalmazásának fő indokai. A válaszadók 25%-os csökkenést jelentettek a szabályozási megfelelésre fordított időben az e-aláírások alkalmazásának eredményeként.
 4. Az e-aláírás hozamot generál, amely többszörösen megtéríti a technológiai költségeket: Az online dokumentumaláírás-folyamatok számos meglepő módon hozamot generálhatnak. Például az önkiszolgáló elektronikus formanyomtatványok csökkentik a diákok és szülők által kért dokumentumok számát. A válaszadók szerint az e-aláírás folyamatok 40%-os csökkenést eredményeznek az űrlap aláírással kapcsolatos ügyfélpertekben, miközben a válaszadók 85%-a jelentett adatbeviteli hibák csökkenését. Az ilyen javulások jelentős mértékben csökkentik a munkaidőt, amelyet költséghatékonyabban lehet felhasználni. Még izgalmasabb, hogy a válaszadók 85%-a szerint ezek a javulások javították az ügyfélélményt – amit 43% úgy értékel, hogy növelte az új ügyfelek megszerzését. Más szóval, ha követed az Új-Mexikói Egyetem (UNM) példáját, és automatizált e-aláírásokat vezetsz be az egész beiratkozási folyamatban, az e-aláírások valójában növelhetik az iskolád beiratkozási arányát és tandíjbevételét. Mindent összevetve a válaszadók szerint az e-aláírások átlagosan 519 százalékos ROI-t értek el. Sőt, a válaszadók azt mondják, hogy ez az ROI minden évben növekszik, ahogy egyre több csapat integrálja az elektronikus aláírási folyamatokat a teljesen papírmentes dokumentumfolyamatokba – tovább csökkentve a feldolgozási időt, csökkentve a hibákat, felszabadítva értékes munkaidőt és javítva az ügyfélélményt​​.

Forrás: https://blog.adobe.com/en/publish/2023/04/20/4-benefits-of-e-signatures-school

Posted on Hozzászólás most!

FinalWire bemutatja az AIDA64 v6.88-at

A FinalWire bejelentette az AIDA64 Extreme 6.88, AIDA64 Engineer 6.88, AIDA64 Business 6.88 és AIDA64 Network Audit 6.88 azonnali elérhetőségét. Az AIDA64 egy egyszerű diagnosztikai és benchmarking eszköz otthoni felhasználók számára, egy professzionális diagnosztikai és benchmarking megoldás vállalati IT-technikusok és mérnökök számára, egy fontos hálózatkezelési megoldás kis- és közepes méretű vállalkozások számára, valamint egy dedikált hálózatfelügyeleti eszközkészlet a vállalati hálózati állományok gyűjtéséhez és kezeléséhez.

Az AIDA64 v6.88 a legújabb AMD és Intel CPU platformokat támogatja, valamint az AMD, Intel és nVIDIA új grafikai és GPGPU számítástechnológiai megoldásait. Ez a frissítés segít a felhasználóknak a teljesítményük optimalizálásában, valamint az eszközök diagnosztizálásában és javításában.

Az új verzió sok más újítást is tartalmaz, például az átfogó hardverfelismerést és -információkat, az OpenGL ES 3.2 és a Vulkan 1.2 támogatást, valamint a Windows 11 és az Android 12 előzetes verzióinak támogatását.

Posted on Hozzászólás most!

FineReader PDF 16 – megjelent 

Miért frissítsünk FineReader PDF 16 -ra?

• Szalag-stílusú felhasználói felület: Az új szalagos kezelőfelületen könnyebb a navigáció, a frissített grafika
pedig segíti a PDF-dokumentumokkal végzett jobb és gyorsabb munkát.
• Új „Oldalak rendezése” eszköz: Növeli a produktivitást a PDF-oldalak kezelésénél és a PDF átrendezésekor
az újratervezett és továbbfejlesztett oldaleszközökkel és az új „Oldalak rendezése” eszközzel.
• Natív x64: A FineReader PDF 16 egy 64 bites alkalmazás a nagyobb teljesítmény érdekében x64 Windows platformon.
• Továbbfejlesztett OCR motor: A legújabb OCR fejlesztések pontosabb dokumentumelrendezés észlelést és
rekonstrukciót tesznek lehetővé.
• Egyszerűsített licenckezelés és továbbfejlesztett üzembe helyezés a szervezetek számára: A Microsoft Azure
való üzembe helyezés támogatása, az egyszerűsített licencfrissítési folyamat, az új WIX-alapú telepítő és a konkurens
licencekkel már kompatibilis ingyenes PDF Viewer teszi a FineReader PDF-et a vállalati szintű használatra alkalmassá.
• SVG-ből PDF-be: Kereshető PDF-fájlok létrehozása vektoros SVG formátumú dokumentumokból, például rajzokból
és diagramokból

Posted on Hozzászólás most!

FineReader PDF tavaszi villám akció 2021

Az akcióban résztvevő szoftverek:
FineReader 15 Standard és Corporate állomás licenc (upgrade is) 
(Az akció nem vonatkozik oktatási (EDU), GOV, MAC és mennyiségi licencekre !) 

ÚJ SPECIALITÁSOK a FineReader PDF 15-ben:
– PDF feldarabolása fájlméret vagy oldalaszám alapján
– próbaverzió után is ingyen használható PDF nézegető 
– PDF űrlapszerkesztő
– Keresés-csere-kitakarás könnyen


Az akció 2021. március 24. éjfélig  tart. 

Kupon kód: ABBYY30

Posted on Hozzászólás most!

Megjelent a Hard Disk Sentinel 5.70 verziója

Szeretnébk informálni a Hard Disk Sentinel szoftver legfrissebb 5.70 verziójának megjelenéséről – mely így még alaposabb és pontosabb képet nyújt a számítógépben található és ahhoz csatlakozó merevlemezek, SSD-k, hálózati tárolók állapotáról és segíti elkerülni az adatvesztést. Az 5.70-es verzió számos új külső és belső merevlemezt, SSD-t, RAID vezérlőt, dokkolót és egyéb eszközt támogat valamint a legújabb Windows Insider Preview rendszerek alatt is működik.

A program új verziója közvetlenül letölthető a www.hdsentinel.hu weblapról vagy a Fájl menüből indítható automatikus frissítés segítségével.

Természetesen az élettartam licensz értelmében ez a változat is regisztrált és teljes körűen használható, ha a korábban telepített változat regisztrálásra és aktiválásra került. Ha letöltés mellett döntene, kérem győződjön meg róla, hogy a korábbi változattal azonos (alap vagy PRO) verzió kerüljön letöltésre.