Posted on

Az AIDA64 v6.90 megérkezett – Ismerd meg az újdonságokat!

Az AIDA64 legújabb frissítése, a v6.90 már elérhető, és számos izgalmas új funkcióval, támogatással várja a felhasználókat. Mindenekelőtt szeretném megemlíteni, hogy a frissítés már támogatja a legújabb AMD és Intel processzorplatformokat, valamint az AMD, Intel és nVIDIA új grafikus és GPGPU számítástechnológiáit. Íme néhány kiemelkedő újdonság:

  • Megjelent az AVX2 optimalizált benchmark az Intel Raptor Lake Refresh CPU-hoz
  • Előzetes támogatás az AMD Zen 5 processzorokhoz
  • Javított támogatás a Zhaoxin Yongfeng processzorhoz
  • Bővített támogatás a SmartCool LCD kijelzőkhöz
  • Javított támogatás az Intel Meteor Lake, Arrow Lake, Lunar Lake CPU-khoz
  • GPU részletek az AMD Radeon RX 7600-hoz
  • GPU részletek a nVIDIA GeForce RTX 4060, GeForce RTX 4060 Ti, GeForce RTX 4070-hez

Az AIDA64 v6.90 számos fontos újítást tartalmaz a korábbi v6.00 verzió óta. Ideértve a Windows 11 2022 Update és Windows 10 22H2 2022 Update támogatást, a Microsoft Windows Server 2022 támogatást és még sok mást. Az AIDA64 család négy különböző változata különböző felhasználói igényeket szolgál ki: az Extreme az otthoni felhasználóknak, az Engineer a vállalati IT szakembereknek, a Business a kis- és középvállalkozásoknak, míg a Network Audit a hálózati auditáláshoz nyújt segítséget.

Az AIDA64 v6.90 mostantól letölthető és használható, ezért ha szeretnél naprakészen lenni a legújabb hardverekkel és technológiákkal kapcsolatban, érdemes kipróbálni. Az AIDA64 programok segítségével ellenőrizheted hardvered teljesítményét, monitorozhatod rendszered hőmérsékleteit, feszültségeit, ventillátor sebességeit, és számtalan további hasznos funkciót is elérhetsz.

Az AIDA64 minden bizonnyal a legjobb választás, ha szeretnél mindent tudni a számítógépedről, és arról, hogy a hardverelemek hogyan teljesítenek. Kattints ide, és próbáld ki most az AIDA64 v6.90-et!

Hogy tetszettek az újdonságok? Írd meg nekünk kommentben! És ha tetszett a cikk, oszd meg barátaiddal is!