Posted on

ESET Virtualization Security már VMware NSX támogatással

Az ESET Virtualization Security lehetővé teszi a keresési feladatok futtatását egy központi helyről, így megkímélve a virtuális gépek erőforrásait. Az ESET Remote Administratorral való együttes használata egyszerű, automatikus távfelügyeletet biztosít a teljes hálózati infrastruktúra számára, legyenek azok fizikai számítógépek, szerverek, vagy virtuálisak.

Az új verzió az alábbi fejlesztéseket eredményezte:

VMware NSX automatizálás natív támogatása: Az ESET Virtualization Security appliance kapcsolódik a VMWare NSX Manager-hez, így biztosítva az azonnali védelmet az újonnan kapcsolódó virtuális gépek számára.

Könnyű telepítés: Az ESET Remote Administratorral való együttes használata egyszerű, automatikus távfelügyeletet biztosít a teljes hálózati infrastruktúra számára, legyenek azok fizikai számítógépek, szerverek, vagy virtuálisak.

Elképesztő teljesítmény: VMWare infrastruktúrákra jellemző a sebesség és teljesítmény optimalizálás és az ESET megoldásai is illeszkednek ebbe a felfogásba. Címszavak, amelyekkel jellemezhetnénk a megoldásokat, alacsony erőforrás igény és elképesztő sebesség, ezáltal több erőforrás marad az alkalmazások és folyamatok számára.