ESET HOME Security Premium – 1 gép – 1 év (Win/Mac/Android)

19.050 Ft

AJÁNLOTT – Teljes körű vírus-és adatvédelmi megoldás Windows, macOS és Android rendszerekre olyan prémium funkciókkal, mint a jelszómenedzsment, adattitkosítás, valamint proaktív, nulladik napi támadások elleni védelem.

Leírás

ESET HOME Security Premium (korábbi nevén ESET Smart Security Premium ) tökéletes védelem a mindennapos internet használathoz az ESET védjegyének számító pontos, gyors felismeréssel és könnyű kezelhetőséggel.

Vírus- és kémprogramvédelem
Vírus- és kémprogramvédelem Az ESET termékek vírus- és kémprogramvédelme az ESET NOD32 antivírus rendszerben is használt díjnyertes ThreatSense® technológián alapszik, mely védelmet nyújt vírusok, kémprogramok, trójaiak, rootkitek, férgek, valamint kéretlen reklámprogramok és adathalász kísérletek ellen is. A szoftver mesterséges intelligencia segítségével proaktív védelmet nyújt a még ismeretlen kártevők ellen is, így felhasználóink az olyan új fenyegetések ellen is védve vannak, amelyek ellenszerét még senki sem készítette el.

Adathalászat elleni védelem
Adathalászat elleni védelem Az online fizetés elterjedésével egyre több olyan rosszindulatú oldal jelenik meg, amelyik érzékeny személyes adataink és bankkártya számunk megszerzését célozza meg. Ezek pontosabb kiszűrése érdekében fejlesztette ki az ESET az Adathalászat elleni modult, amellyel biztonságosan intézhetjük online pénzügyeinket.

Cserélhető adathordozók kezelése
Az ESET szoftverei lehetőséget biztosítanak a cserélhető adathordozók hozzáférési szintjének szabályozására különböző paraméterek alapján, így megoldható akár csak bizonyos eszközök tiltása, vagy azok olvasásának, illetve írásának engedélyezése gyártó, méret, típus vagy azonosító alapján. A szabályok megadhatóak az egész számítógépre nézve, illetve külön-külön az egyes felhasználókra is.

Játékos üzemmód
A Játékos üzemmód azoknak a felhasználóknak hasznos, akiknek fontos a szoftverek megszakítás nélküli használata, és nem szeretnék, hogy a játékélményt előugró ablakok, ütemezett vírusvédelmi műveletek zavarják meg.

Exploit blokkoló
Továbbfejlesztett Exploit blokkoló Az egyre korszerűbb és hatékonyabb vírusirtók mellett a kártevők készítői egyre inkább a számítógépek sebezhetőségeit támadják, hogy megkerüljék a vírusírtó alkalmazásokat. Ezt a tendenciát kezeli az Exploit blokkoló, amely a számítógépeken futó, általánosan elterjedt programok (Java, Böngészők, Flash Player, Acrobat Reader stb.) sebezhetőségeit célzó kártevőket akadályozza meg káros hatásuk kifejtésében. A modul kiemelt figyelmet fordít a leggyakrabban előforduló, Java sebezhetőségeket támadó kártevőkre is.

Felhő alapú védelem
Felhő alapú védelem Az ESET Live Grid szolgáltatáson keresztül a szoftver folyamatos kapcsolatban áll az ESET szervereivel, amelyek egy nagyméretű adatbázisban tárolják a felhőben fellelhető összes futtatható fájl ellenőrző összegét (MD5 hash) és annak fertőzött vagy tiszta változatát. Ez az adatbázis a felhasználók gépéről folyamatosan frissül, így ha megjelenik egy fertőzés, akkor az a fájl azonnal tiltólistára kerül a felhasználók gépén a vírusadatbázis frissítése nélkül, megakadályozva ezzel a fertőzés további terjedését. A felhőből származó információk alapján az ESET szerverei egy dinamikus fehérlistát építenek, amely érezhetően lerövidíti számítógépének ellenőrzési idejét.

Script-alapú támadások elleni védelem
Felismeri a káros szkripteket, amelyek megpróbálják kihasználni a Windows PowerShell hibáit. Továbbá detektálja a káros JavaScript kódokat, amelyek böngészőn keresztül próbálnak támadni.

Netbank- és tranzakcióvédelem
A Netbank- és tranzakcióvédelem modul kiemelt figyelmet fordít online tranzakciói biztonságára. Ha Ön egy netbank weboldalát nyitja meg, a modul automatikusan felkínálja egy biztonságos böngésző megnyitását, amellyel Ön az átutalásokat, számlaegyenleg lekérdezéseket és minden egyéb pénzügyi tranzakciót külön erre a célra kifejlesztett, védett környezetben bonyolíthat le.

Intelligens személyi tűzfal
A személyi tűzfal figyeli a védett számítógép és a hálózat más számítógépéi közötti teljes adatforgalmat, megvédve ezáltal otthoni számítógépét a külső támadásoktól.

Levélszemétszűrő
Továbbfejlesztett levélszemétszűrő A Levélszemétszűrő modul hatékonyan kiszűri a kéretlen e-maileket, így fokozza az elektronikus kommunikáció biztonságát és kényelmét.

Hálózati támadások elleni védelem
A Személyi tűzfalon felül ez a funkció automatikusan védi számítógépét a rosszindulatú hálózati forgalomtól, azaz blokkolja a kártékony kódokat a veszélyes hálózati minták felismerése által.

Botnet elleni védelem
Ez a modul ismert kártékony mintákat keres a kimenő hálózati forgalomban, és ellenőrzi, hogy a távoli oldal szerepel-e bármilyen feketelistán, így megakadályozza, hogy számítógépe egy zombihálózat részévé váljon. A hálózati viselkedés vizsgálata hálózati szignatúraelemzéssel is kiegészült, így a védelmi modul gyorsabban észleli és szünteti meg az esetleges fenyegetéseket.

Szülői felügyelet
A szülők kategóriák alapján választhatják ki, hogy mely weboldalakhoz kívánják letiltani gyermekeik hozzáférését.

Webkamera-védelem
Folyamatosan monitorozza a rendszerfolyamatokat és alkalmazásokat, amelyek megpróbálnak hozzáférni a kamerához. Riasztást küld, ha nem várt kérés érkezik, így lehetőséget biztosít annak letiltására.

Otthoni hálózat védelme
Fokozza az otthoni Wi-Fi routerek biztonsági szintjét azáltal, hogy lehetőséget biztosít ezen eszközök távoli tesztelésére sérülékenységek után kutatva, mint például gyenge vagy alap jelszó, régi firmware, valamint javaslatokat tesz ezek kijavítására.
A program kezelői felületén egyszerűen nyomon követhetjük a hálózati routerhez csatlakozott eszközök számát és adatait, pl. hogy milyen típusú eszközről van szó (okostelefon, IoT, laptop stb.).

Lopásvédelem
A Lopásvédelem funkció a hordozható eszközök elvesztése, ellopása esetén látja el Önt hasznos információkkal, amelyek segíthetnek az eszköz visszaszerzésében. A http://my.eset.com címen egy ingyenes ESET fiók létrehozása után tájékozódhat az elvesztett vagy ellopott eszközén történő aktivitásról, megtekintheti az automatikusan készülő képernyőképeket, illetve az eszköz webkamerájával készült képeket, bekapcsolt wifi esetén pedig IP-címek alapján az eszköz feltételezett előfordulási helyeit is lekérheti. A szolgáltatás segítségével a számítógép hátterét is módosíthatja, illetve üzeneteket jeleníthet meg az eszköz visszaszerzésének érdekében.

Password Manager
AES256 titkosítás alkalmazása – a világ vezető szabványa – jelszavak tárolását, generálást és webes űrlapok automatikus kitöltését biztosítja. Egyedül a mesterjelszóra van szükség a jelszavak eléréséhez. Lehetőséget biztosít megfelelően erős, új jelszavak generálására, bármikor, amikor szükséges.

Adattitkosítás
Lehetőséget biztosít fájlok és cserélhető adathordozók pl. USB kulcsok titkosítására, így biztosítva érzékeny adatai maximális védelmét. Laptop vagy USB kulcs elvesztése, eltulajdonítása esetén biztosítja adatai védelmét, megelőzve az adatszivárgást és elősegítve a biztonságos adatcserét.

 

 

 

ESET Authorised Reseller

Cégünk az ESET hivatalos viszonteladója
és annak minden termékét forgalmazza és hosszabbítja.

A termék csak ESD – elektronikus licenc – formájában érhető el. Megvásárláskor a licence kulcsot és a program letöltési linkjét e-mailben kapja meg. Ennek átfutási ideje jellemzően egy munkanap.

Érdekelhetnek még…