Posted on Hozzászólás most!

Megérkezett az ESET Multi-Device Security

Örömmel értesítjük, hogy megérkezett az ESET otthoni és kisvállalati felhasználóknak szánt védelmi csomagja, az ESET Multi-Device Security. A 3 és 5 felhasználós változatban elérhető licenckonstrukció tartalmazza az ESET számítógépekre, táblagépekre és okostelefonokra fejlesztett Home Edition termékeinek használati jogát.

Az ESET Multi-Device Security csomaggal az alábbi termékek használhatók:

PC: Windows / OS X / Linux: Okostelefon / Táblagép:
  • ESET Smart Security
  • ESET NOD32 Antivirus
  • ESET Cyber Security Pro
  • ESET Cyber Security
  • ESET NOD32 Antivirus for Linux Desktop
  • ESET Mobile Security

Rugalmas licenckonstrukció

Az új licenctípussal bármilyen eszközön (PC-n, notebook-on, okoseszközön), bármilyen arányban használhatóak a fenti termékek a licencben foglalt darabszámig. Az Unilicenc keretén belül a felhasználó platformfüggetlen módon az összes támogatott operációs rendszeren (Windows, OS X, Linux, Android, Symbian, Windows Mobile 6.5-ig) használhatja a szoftver megfelelő változatát, valamint számítógépenként a host operációs rendszeren futó két további virtuális gépét is megvédheti. A szoftver a licencidőszak alatt tetszőleges alkalommal újratelepíthető, illetve készülékváltás esetén (pl. ha a felhasználó a PC-jét tabletre cseréli) sem szükséges új licencet vásárolni, a felhasználó a régi gépéről átviheti licencét az újra.

Prémium funkciók csomagban – még kedvezőbb áron

A csomaggal az Antivirus és a Security szoftverváltozatok is használhatók. Utóbbiak a vírus- és kémprogramvédelem mellett személyi tűzfalat, levélszemétszűrőt és lopásvédelmi modult is tartalmaznak, így nem csupán az internetes kártevők ellen nyújtanak védelmet, hanem elhárítják a betörési kísérleteket, és kiszűrik a levélszemetet is. A lopásvédelmi modul az elveszett vagy ellopott hordozható eszközök visszaszerzését is segíti, ezáltal a program védelmet nyújt mind a virtuális, mind a való világ fenyegetései ellen. Ezen csomaggal a szülői felügyelet használatára is lehetőség van, így a szülők a korábbinál könnyebben, kategóriák alapján választhatják ki, mely weboldalakhoz kívánják letiltani gyermekeik hozzáférését.

Az ESET új csomagjával ügyfelei munka közben is élvezhetik a biztonságosabb technológia nyújtotta előnyöket, miközben az ESET megoldások alkalmazásával több idő juthat más feladatok elvégzésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük