Posted on

Megérkezett az ESET üzleti termékek legújabb generációja!

Újdonságok a 7-es verzióban: Az ESET megújult termékcsaládjának kulcsfontosságú eleme az új távoli menedzsment megoldás, az ESET Security Management Center (EMSC), korábbi nevén ESET Remote Administrator. A továbbfejlesztett felhasználói élménynek, az új külsőt kapott GUI-nak és a széles körű funkcionalitásnak köszönhetően ügyfelei egy webes konzolon keresztül a legapróbb részletekbe menően módosíthatják a beállításokat, monitorozhatják cégük IT-biztonsági állapotát.

Közép- és nagyvállalati megoldások körét is bővítettük az ESET végpontvédelmi megoldások és a Mail Security for Microsoft Exchange Server legújabb védelmi rétegével, az ESET Dynamic Threat Defense megoldással. Az ESET Dynamic Threat Defense olyan felhőalapú sandbox technológia, amely képes az eddig nem ismert, nulladik napi fenyegetések még hatékonyabb elhárítására.

Az ESET License Administrator portál szerepét a jövőben folyamatosan átveszi az ESET Business Account, ezáltal az új vállalati megoldások, szolgáltatások és a licenckezelés közös platformjává válik.

A további újdonságokról webinar formájában is tájékozódhat. A bemutató időpontjairól és tematikájáról következő levelünkben tudhat meg további részleteket.

Milyen előnyöket kínálnak az ESET új üzleti termékei?

  • Szoftver és hardver leltár
  • Mobilvédelem, így nincs szükség további MDM eszközökre
  • Széles körű riportálási lehetőségek naprakész biztonsági jelentések készítéséhez
  • Könnyű migráció azoknak, akik az ESET díjnyertes technológiájával szeretnék védeni vállalatukat
  • Virtuális appliance formában letölthető és használható távmenedzsment
  • Egyetlen licenc, amely védelmet nyújt az összes támogatott platformon
  • Megfelel a GDPR rendelkezéseinek