Posted on

Tájékoztatás a Windows 8.1 / 2012 R2 operációs rendszerekről és a Kaspersky Endpoint Security víruskereső termékről

A gyártó Kaspersky Lab cég közlése alapján tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a Kaspersky Endpoint Security elnevezésű, vállalati és intézményi felhasználási célú, végpont-védelmi víruskereső termékek jelenleg NEM támogatják a Windows 8.1 munkaállomás oldali és a Windows 2012 R2 kiszolgáló operációs rendszereket.

Az újonnan telepített, vagy Microsoft frissítéssel létrehozott Windows 8.1 és Windows 2012 R2 rendszerű számítógépekre a Kaspersky Endpoint Security vállalati vírusvédelem jelenleg nem telepíthető fel.

Amennyiben Önök a meglévő Windows 8 munkaállomás operációs rendszerüket az új 8.1-es kiadásra kívánják frissíteni, illetve a meglévő Windows 2012 (R1) kiszolgálójukat az R2 kiadásra frissítenék – akkor a Microsoft Upgrade folyamat megkezdése ELŐTT el kell távolítaniuk a gépen futó Kaspersky vállalati vírusvédelmet, a lehetséges műszaki problémák megelőzése érdekében!

Az említett, új Microsoft platformok támogatása egy jövőbeni Kaspersky Endpoint Security termékverzió keretében fog megvalósulni. A frissített KES10-es kiadás jövő évben várható megjelenéséig felhasználóink szíves türelmét kérjük!