Creative Cloud All Apps Oktatási Licence

Kérje ajánlatunkat!

Creative Cloud All Apps Oktatási – Device License és Creative Cloud All Apps Oktatási – Named-user License

Kategória:
Gyártó:Adobe

Leírás

Creative Cloud All Apps Oktatási – Device License és Creative Cloud All Apps Oktatási – Named-user License

Az Adobe Creative Cloud előfizetéseknél az üzleti csomaghoz képest, most mintegy
60% kedvezményt biztosítunk az oktatási intézmények számára.

Az Adobe mennyiségi licencelés (Adobe Buying Programs) általános és középiskolák, valamint felsőoktatási intézmények oktatói, diákjai és más dolgozói részére nyújt különböző örökös vagy előfizetéses licencelési lehetőségeket, ezért személyre szabott licenckezelési eszközök állnak rendelkezésre a szoftverberuházás kapcsán
 

Mi az Adobe VIP pogram?

A VIP egy előfizetéses licencelési program, amelynek keretében az intézmény oktatói, más dolgozói, valamint diákjai előfizetéses konstrukcióban férhetnek hozzá a Creative Cloud grafikai, DTP, weblap szerkesztési, videokészítési és fotós alkalmazásaihoz, az online szolgáltatások révén pedig számos lehetőséget kapnak a zökkenőmentes megosztásra és együttműködésre.

Gyors és egyszerű hozzáférés

A jelentkezés folyamata egyszerű – érdeklődjön az Adobe oktatási licencet értékesítő hivatalos viszonteladójánál, és hamarosan egyszerű hozzáférést biztosíthat intézménye oktatói, más dolgozói, valamint diákjai számára a legújabb kreatív alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz.

Named vagy Device licencelés

A névre szóló felhasználói licencek egyének számára biztosítanak hozzáférést az intézmény számítógépén telepített kreatív alkalmazásokhoz, az eszközlicencek pedig ideálisak az osztályteremben, számítógéplaborban vagy oktatási környezetekben történő használatra.

Igény szerinti vásárlás

Megvásárolhatja a kreatív alkalmazások teljes gyűjteményét (Complete csomag), de akár egyetlen alkalmazást is (Single App), szolgáltatásokkal együtt vagy azok nélkül. Mivel nincs vásárlási minimumhoz kötve, a VIP program bármilyen méretű intézménynek megfelelő lehet.

Mindig naprakészen

A licencekkel a Creative Cloud-alkalmazások frissítései már a megjelenésük pillanatában beszerezhetők, így biztosítható, hogy a diákok és az oktatók mindig a legújabb kreatív eszközökkel és funkciókkal dolgozhassanak. Az intézmény saját oktatási igényeinek megfelelően maga dönti el, hogy mikor telepíti ezeket a frissítéseket.

Jogosultak köre

  • főiskolák, egyetemek
  • általános iskolák, középiskolák

Kérje árajánlatunkat, tanácsunkat, segítünk kiválasztani a megfelelő konstrukciót.

Cégünk az Adobe minősített oktatási értékesítő partnere Magyarországon!

Érdekelhetnek még…