Revo Uninstaller Pro – 1 év

Kérje ajánlatunkat!

A Revo Uninstaller segít eltávolítani a számítógépünkre telepített szoftvereket, és megtisztítja a rendszerünket a uninstallálás után a gépünkön marad adatoktól, valamint számos egyéb eszközzel segíti az operációs rendszerünk tisztán tartását.

Kategória:
Gyártó:VS Revo Group

Leírás

A licenc megvásárlása a program összes verziójának használatára feljogosít, illetve ingyenesek a frissítések is.

A fejlett és gyors algoritmusnak köszönhetően a Revo Uninstaller az eltávolítás előtt és után is analizálja az eltávolítandó programmal kapcsolatos adatokat, és megtalálja a program-eltávolítása után a gépen marad szükségtelen fájlokat, mappákat és registry kulcsokat. A Revo Uninstaller lehetővé teszi a már törölt programok után a gépen maradt adatok eltávolítását is. A program rendelkezik egy Real-Time Installation Monitor nevű szolgáltatással, amely az installálás közben, valós időben figyeli a programok változásait, hogy később visszaállíthassuk az eredeti állapotot. A “Kereső Módban” akár egyszerű fogd és vidd módszerrel is uninstallálhatjuk a programokat.

 

További eszközök a rendszer megtisztításához:

Optimalizálás

Automatikus indítás kezelés

A Windows-al együtt induló alkalmazások kikapcsolása.

Windows eszközök

Gyors elérés a Windows saját eszközeihez (Hálózati információk, Biztonsági központ, Rendszerinformációk, TCP/IP Netstat Command, Képernyő billentyűzet, Töredezettségmentesítés, Szolgáltatások, Megosztott mappák, Helyi csoportházirend-szerkesztő, Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolása)

Felesleges fájlok

A felesleges fájlokat kitakarító eszköz.

Nyomok eltávolítása

Böngésző takarító (A böngészők ideiglenes fájljainak eltávolítása.)

MS Office takarító (A Microsoft Word, Excel, Access, PowerPoint és Front Page legutóbb használt fájl-előzmények listájának kiürítése.)

Windows takarító

Az összes Windows-os előzmény (pl. a keresési előzmények, legutóbb megnyitott dokumentumok listája stb.) és az ideiglenes fájlok eltávolítása, lomtár ürítése.

Nyomtakarító

A törölt adatok fizikai törlése.

Végleges törlés
Fájlok vagy mappák végleges törlése, lomtár kihagyásával.

Cégünk  VS Revo hivatalos viszonteladója

A termék csak ESD – elektronikus licenc – formájában érhető el. Megvásárláskor a licence kulcsot és a program letöltési linkjét e-mailben kapja meg. Ennek átfutási ideje jellemzően egy munkanap.

Érdekelhetnek még…