Adobe Photoshop CC – 1 éves – többnyelvű (magyar)

Kérje ajánlatunkat!

Nagyobb szabadság, sebesség és teljesítmény segíti a hihetetlen képek valósághű kinézetét. Több tucatnyi új és átdolgozott funkcióhoz, köztük az elérhető legfejlettebb élesítő eszközhöz jut.

Kategória:
Gyártó:Adobe

Leírás

Nagyobb szabadság, sebesség és teljesítmény segíti a hihetetlen képek valósághű kinézetét. Több tucatnyi új és átdolgozott funkcióhoz, köztük az elérhető legfejlettebb élesítő eszközhöz jut.

A munkákat közvetlenül a Photoshop CC programból oszthatja meg, beállításait több gépen szinkronizálhatja, és az új funkciókhoz megjelenésük pillanatában hozzájut.

Teljes kreatív világa együtt, egy helyen. Csak a Creative Cloud szolgáltatásban.

A vadonatúj Photoshop CC szolgáltatással mindig a legújabb verziót használhatja, mivel beépített minden jövőbeni kiadás elérése.​

Továbbfejlesztett 3D effektek A 3D grafikák minősége az árnyékokon és tükröződéseken múlik, és a megfelelő eredményt gyorsabban érheti el a jobb minőségű élő előnézetekkel. Emellett jobb ragyogási effektek, jelenetmegvilágítás és az egyenetlenségek és textúrák jobb megvilágítása érhető el.
 
Rendszer életlenítésének alkalmazása szövegre A Mac vagy Windows® rendszer életlenítéséhez közelálló beállítással reális előnézeti képet kaphat arról, hogy miként fog a szöveg kinézni a weben.
 
Hatékony tervezési eszköz A Photoshop eszközkészletével bármely médium számára egyszerű a tervezés. Az ecsetvonások és színátmenetek vektoros objektumokra való alkalmazását támogató szövegstílusok, szerkeszthető alakzatok és vektorrétegek mellett egyéni ecsetvonások és szaggatott vonalak gyors létrehozására alkalmas eszközökből válogathat.
 
Intuitív videokészítés Videofelvételein is hasznosíthatja a Photoshop szerkesztési képességeit. Számos ismerős Photoshop eszközzel javíthatja videoklipjei kinézetét, és könnyen kezelhető videoeszköztár áll rendelkezésre a filmkészítéshez is. Ha már felkészült a haladó szintű munkákra, az Adobe Premiere® Pro alkalmazással szerkeszthet.
 
Intuitív 3D eszközök és DICOM-támogatás Továbbfejlesztett funkciókat kínál a 3D szerkesztéshez és az orvosi képkezeléshez. Tartalomérzékeny és vászonról elérhető vezérlőket alkalmazó felületen keresztül mélyedhet el a 3D technikákban, emellett a DICOM-fájlok kezelése és elemzése is egyszerűsödött.
 
Mentés a háttérben és automatikus helyreállítás A munka most folytatódhat a legnagyobb Photoshop-fájlok háttérben történő mentése közben is. És az automatikus helyreállítási eszközzel folyamatos haladás közben is megőrizheti szerkesztéseit.

adobe hivatalos viszonteladó

Cégünk az Adobe minősített viszonteladója

és annak minden termékét forgalmazza és hosszabbítja.

Érdekelhetnek még…