Posted on

ESET Security for Microsoft SharePoint Server

2013. június 13-án megjelent az ESET kizárólag Microsoft SharePoint Server-ekre szánt védelmi szoftvere, az ESET Security for Microsoft SharePoint Server.

Az új program a piacon elsők között látja el a Microsoft SharePoint Server 2013 védelmét. Új modulja segítségével a valós idejű védelem, és a kézi indítású ellenőrzés a fájlrendszeren túl a Microsoft SharePoint Server adatbázisára is kiterjed, így segít elkerülni, hogy egy véletlenül feltöltött kártékony fájl megfertőzze az egész adatbázist.

Az új szoftver az ESET NOD32 Antivirus többszörösen díjnyertes kereső motorját használva, rendkívül gyors, pontos és alacsony erőforrás igényű. Az ESET Security for Microsoft SharePoint Server megvédi a kritikus vállalati IT infrastruktúrát a kártevőktől, melyek nélkülözhetetlen adatokat veszélyeztetnének, vagy más módon akadályoznák a zavartalan működést.

A szoftver licencelése a Business Edition licenctől függetlenül, a kapcsolódó munkaállomások száma alapján történik. Tájékoztatjuk, hogy a frissített árlista feltöltésre került, így elérhető a partneroldalon.

Az ESET Security for Microsoft SharePoint Server jellemzői

  • Microsoft SharePoint Server adatbázis integráció – A valós idejű fájlrendszervédelem és a kézi indítású víruskeresés is kiterjed a SharePoint adatbázisára.
  • Szabály alapú szűrés – Megadhatók szabályok fájlnevekre, azok típusára vagy méretére, amelyek még az antivírus motor futása előtt kiértékelődnek, így nagyban növelhető a víruskereső hatékonysága.
  • A fertőzés forrásának azonosítása – Egy kártékony fájl feltöltésekor a valós idejű védelem meggátolja annak szerverre kerülését és a felhasználót is feltüntetve riaszt az eseményre.
  • Automatikus kivételek – A zavartalan használat érdekében automatikusan érzékeli és felveszi a kivételek közé a szerver működése szempontjából kritikus állományokat.
  • eShell – A teljes funkcionalitással bíró parancssori felületen keresztül scriptek segítségével automatizálható a termék konfigurálása.
  • Alacsony erőforrásigény – A hosszú évek alatt szerzett tapasztalatoknak és a szerverekre optimalizált védelemnek köszönhetően a program nem gátolja a szerver gyors indítását és zökkenőmentes működését.

További információ és vásárlás