Posted on

AVG hírek

Nagyszerű növekedés a felhasználószámban

Az AVG a 2013-as évben köszönhetően az AVG2013 és AVG2014 termékek minden eddigit felülmúló hatékonyságának és egyszerű kezelhetőségének, az elmúlt 1 év alatt több, mint 50 millióval tudta növelni a felhasználóinak a számát. Ebből a növekedésből 20 millió 2013. harmadik negyedévében keletkezett. Jelenleg több, mint 172 millió felhasználóval büszkélkedhetünk.Ugyancsak jelentősen növekedett okostelefonokra kínált megoldások népszerűsége is. A legújabb 2014-es verziót szeptemberi megjelenése óta már több mint 100 millióan használják.

Magyarországon az AVG felhasználók száma csaknem 25 ezerrel növekedett 2013. harmadik negyedévében a 2012-es év azonos időszakához viszonyítva.

Újra elérhető a 3 éves futamidejű AVG Anti-Virus és AVG Internet Security

Az AVG2014-es verziók megjelenésével ezév szeptemberében az AVG Technologies megszüntette a 3 éves AVG Anti-Virus és Internet Security termékek forgalmazását. Az ügyfelek kérésére azonban újra elérhetővé vált ez a változat. November 15 óta ismét elérhető a 3 éves licencelésű és emiatt igen kedvező árú változata az említett termékeknek.

3 éves non-profit licencek

2013. december 1-től az iskolák, egészségügyi, kormányzati intézmények, non-profit szervezetek számára kínált termékek is elérhetőek 3 éves licencelésű konstrukcióban. Természetesen jelenlegi felhasználók megújításkor is választják hosszabb futamidőt és ezáltal a kedvezőbb árat.