Posted on

AXEL PRO tippek

1. Frissítés
Az AXEL PRO frissítése ingyenes és nagyon egyszerű, így érdemes azt használni, hogy ne maradjon le semmilyen fejlesztésről.
Egyszerűen kattintson a program főmenüjében a Frissítés ikonra.

2. Toplisták
Bevétel, eladott mennyiség és egyéb szempontok szerint sorba rendezheti árucikkeit, valamint partnereit. Ráadásul ezt megteheti különböző szűrési szempontok szerint is.
Egyszerűen kattintson a Statisztikák főmenü ikonján, majd válassza valamelyik Kördiagram gombot és a megjelenő ablakban kattintson a táblázat jobb oldali oszlopának fejlécén a sorbarendezéshez. Az ablak felső részén lehetőség van szűrésre, valamint további beállításokra.

3. Oszlopok bekapcsolása
A program minden táblázatában ki- és bekapcsolhatóak különböző oszlopok, így igényeihez testreszabhatja a megjelenített adattartalmat.
Egyszerűen kattintson a táblázat bal felső sarkában a kis lila körre és válassza az Oszlopok ki/be kapcsolása menüpontot.

4. Számlakép

A számlák nyomtatási képe részletesen konfigurálható, ki- és bekapcsolhatóak a különböző vonalak és keretek, minden betűtípus átállítható.
Egyszerűen kattintson a Beállítások főmenü ikonjára, majd a Nyomtatás gomb után a Bizonylat formátum fülre.

5. QR-kód

Számláit egyedivé teheti, ha egy speciális kétdimenziós vonalkódot helyez el a számlára. Ez bármely okostelefonnal leolvasható és tartalmazza a számla főbb adatait.
Egyszerűen kattintson a Beállítások főmenü ikonjára, majd a Nyomtatás gomb után a Vonalkód a végösszeg alá kapcsoló bekapcsolása után a Típus legördülő mezőben válassza a QRCODE-ot.

6. Beszédhangok

Beállíthatja, hogy a program számla kiállításkor magyar nyelven közölje a végösszeget.
Egyszerűen kattintson a Beállítások főmenü ikonjára, majd a Program gomb után válassza a Hangok fület.

AXEL PRO vásárlás