Posted on

ESET Endpoint Solutions

Számos új funkcióval ellátott verziókat adott ki az ESET a vállalati felhasználóknak szánt termékeiből. A korábbi NOD32 Antivirus Business Edition és Smart Security Business Edition az ESET Endpoint Antivirus és ESET Endpoint Security nevet kapta. A cég emellett megújította az ESET Remote Administrator távadminisztrációs alkalmazást is, amely biztosítja a korábbi és az új termékek egyszerű kezelését is.

Az 5-ös verziójú otthoni változatban bemutatkozott felhő alapú technológia már vállalati környezetben is biztosítja a gépek fejlettebb, hatékonyabb védelmét.
Az ESET zászlóshajójának számító Smart Security legújabb üzleti változata, a vírusvédelem mellett tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmazó ESET Endpoint Security mindezen kívül a szülői felügyeletből továbbfejlesztett webfelügyelet moduljával a vállalat házirendjéhez alakítható, biztonságos böngészést tesz lehetővé.
A cserélhető adathordozók hozzáférési szintjének beállításával és azok automatikus ellenőrzésével megelőzhető a kártevők leggyakrabban használt terjedési módja. A platformokon átívelő védelmének köszönhetően pedig Windows-on, OS X-en és Linux-on is egyaránt észleli bármelyik operációs rendszerre jellemző kártevőt.

ESET Endpoint Antivirus Business Edition vásárlás

ESET Endpoint Security Business Edition vásárlás