Posted on Hozzászólás most!

Megkezdődött a visszaszámlálás a Windows 10 július 29-i érkezéséig!

Nagy várakozás előzi meg a legújabb verziót, ami még személyre szabottabb, profibb felhasználói élményt ígér bármilyen készüléken keresztül kezdve a PC-ktől , tabletektől a telefonokon át  az Xbox One-ig, Microsoft HoloLens-ig és a Surface Hub-ig.  Bármilyen eszközön is használja, a Windows 10 világa garantálja a kényelmes és biztonságos kezelést. Legyen szó akármelyik Windows applikációról, az univerzális Windows Store-ban biztosan megtalálja, letöltheti és meg is vásárolhatja.

unnamedMint ahogy korábban is, számos Windows operációs rendszer közül válogathat testre szabottan az Ön szükségleteihez mérten.  A különféle igényekre készült kiadások között  többféle felhasználásra alkalmas verziót talál kezdve az otthoni vagy a kisvállalkozásoknak szánt rendszertől a nagyvállalkozások igényeit kielégítő változatig.

A Windows 10 ingyenes frissítése elérhető az arra jogosult Windows 7 SP1, Windows 8.1 Update és Windows Phone 8.1 eszközökön. A ingyenes frissítés a Windows 10 megjelenése után egy évig érhető el.

A ingyenes frissítés a Get Windows 10 alkalmazás segítségével foglalható le. Az alkalmazás megtalálásához tegye a következőket:

  • A tálca jobb szélén kattintson a kis Windows ikonra.
  • Az alkalmazás ablakában kattintson a „ingyenes frissítés lefoglalása” lehetőségre.
  • Adja meg e-mail címét, ha meg kívánja erősíteni a foglalást.
  • Már készen is van. Nincs semmilyen kötelezettség, és bármikor lemondhatja a foglalást. A Windows 10 az idei év során kerül kiadásra, és automatikus értesítést kap, ha a telepítés már elérhető.

A Windows 10 ingyenes frissítésről és előnyeiről felhasználói és üzleti szempontból itt tudhat meg többet.

Az új operációs rendszer magyar nyelven is elérhető lesz.  Amennyiben további kérdése merülne fel a Windows 10-zel kapcsolatban,  figyelmébe ajánljuk az alábbi weboldalt:

http://www.microsoft.com/hu-hu/windows/windows-10-faq

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük