Posted on

Hard Disk Sentinel – Áremelés helyett: még nagyobb adatbiztonság!

A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan a Hard Disk Sentinel egyes változatainak ára 2013-ban sem emelkedik, így továbbra is változatlan áron és feltételekkel rendelhető meg a Hard Disk Sentinel program (alap és Professional változata), hogy a tárolt adatok maximális biztonságban legyenek.

Sőt, a Hard Disk Sentinel program regisztrált változatának felhasználói régóta tudják, hogy mindig többet és jobbat kapnak: több szolgáltatást, új funkciókat – ráadásul mindezt teljesen ingyen! Így korábbi vásárlóink is bármikor frissíthetnek valamennyi később megjelenő verzióra, például a nemrég megjelent 4.30-as verzióra is (a legegyszerűbben a Fájl menü alatt található automatikus frissítés segítségével).

Megőrültünk? Hiszen nincs még egy cég, bolt, eladó, aki egy vásárlás után mindent ingyen adna. Dehogy. Csak fontosnak tartjuk az adatbiztonságot és szeretnénk minden lehetséges eszközzel segíteni ebben Önnek.

Miért előnyös a Hard Disk Sentinel Professional?

  • maximális biztonságot és védelmet nyújt a tárolt adatok tekintetében, azonnali állapotfelmérést végez és javaslatokat a helyzet értelmezéséhez, javításához
  • valamennyi csatlakoztatott merevlemez, SSD állapota azonnal ellenőrizhető, alaposan kivizsgálható, javítható
  • örökös, élettartam-licensz érkezik, azaz egyszeri vásárlás után nincs semmilyen további díj, rejtett költség
  • ingyenesen frissíthető a később megjelenő újabb változatokra
  • támogatást tartalmaz a program használatához, maximális adatbiztonság eléréséhez
  • a regisztrált felhasználói státusz VIP támogatást jelent: elsőbbségi választ és javaslatokat az aktuális hibák kivizsgálása után (a Riport menü -> Teszt riport küldése a fejlesztőnek funkcióval)
  • a Családi változat egy időben maximálisan 5 tetszőleges számítógépen használható

Hard Disk Sentinel vásárlás