Posted on

FinalWire bemutatja az AIDA64 v6.88-at

A FinalWire bejelentette az AIDA64 Extreme 6.88, AIDA64 Engineer 6.88, AIDA64 Business 6.88 és AIDA64 Network Audit 6.88 azonnali elérhetőségét. Az AIDA64 egy egyszerű diagnosztikai és benchmarking eszköz otthoni felhasználók számára, egy professzionális diagnosztikai és benchmarking megoldás vállalati IT-technikusok és mérnökök számára, egy fontos hálózatkezelési megoldás kis- és közepes méretű vállalkozások számára, valamint egy dedikált hálózatfelügyeleti eszközkészlet a vállalati hálózati állományok gyűjtéséhez és kezeléséhez.

Az AIDA64 v6.88 a legújabb AMD és Intel CPU platformokat támogatja, valamint az AMD, Intel és nVIDIA új grafikai és GPGPU számítástechnológiai megoldásait. Ez a frissítés segít a felhasználóknak a teljesítményük optimalizálásában, valamint az eszközök diagnosztizálásában és javításában.

Az új verzió sok más újítást is tartalmaz, például az átfogó hardverfelismerést és -információkat, az OpenGL ES 3.2 és a Vulkan 1.2 támogatást, valamint a Windows 11 és az Android 12 előzetes verzióinak támogatását.