Posted on

Microsoft Office megjelenés előtti akció – Egyet fizet. Kettőt kap!

Az akció leírása

Azok a felhasználók, akik 2012. október 19. és 2013. április 30. között Microsoft Office 2010 licencet vásárolnak dobozos (Fully Packaged Product), vagy termékkulcskártya (Product Keycard) formában, azt feltelepítik és aktiválják is ebben az időszakban, jogosultságot szerezhetnek az Office következő változatának egy-egy példányára minden a feltételeknek megfelelően vásárolt, telepített és aktivált Office 2010 licenc után.

A jogosultság és a termék megszerzéséhez az felhasználónak regisztrálnia kell igényét a http://office.microsoft.com/hu-hu/  weboldalon, ahonnan az új termék megjelenése után egy emlékeztető e-mail-t fog kapni a további teendőkkel. Ezt a regisztrációt legkésőbb 2013. május 31-ig meg kell tennie a felhasználónak, különben elveszíti jogosultságát az új verzióra.

Fontos dátumok

  • 2012. október 19. Az akció kezdő dátuma. Az ettől a dátumtól kezdődő vásárlások lehetnek jogosultak az akcióban való részvételre.
  • 2013. április 30.  Az jogosultság megszerzésének utolsó napja. Az eddig a napig megtörtént vásárlások (szintén eddig megtörtént telepítés és aktiválás esetén) lehetnek jogosultak az akcióra.
    Az új Office megjelenésének dátuma: ekkortól kezdve lehet majd hozzáférni az új termékváltozatokhoz.
  • 2013. május 31.  A beváltás utolsó napja. Eddig a napig kell a http://office.microsoft.com/hu-hu/

oldalon jelezni az akcióban való részvétel szándékát, illetve onnan letölteni az új terméke(ke)t.

További részletek

  • Az akció felhasználónként maximum 25 licenre vonatkozhat.
  • Az akció nem vonatkozik az Office próbaváltozataira, illetve az Office Starter-re
  • Az ajánlat érvényesítéséhez és a termék letöltéséhez szükség van internetkapcsolatra, ennek költségeit a felhasználónak kell viselnie

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű, az akció részleteivel kapcsolatban kérjük keresse fel a http://office.microsoft.com/hu-hu/  weboldalt!