Posted on Hozzászólás most!

15% kedvezmény az Adobe Acrobat DC örökös licenszekre!

Az akciós ajánlat részletei:

– Az ajánlat TLP és CLP örökös licenszekre vonatkozik.
– Az ajánlat 2015. július 27. és 2015. augusztus 28. között érvényes.
– Az ajánlatot kereskedelmi és kormányzati ügyfelek vehetik igénybe.
– Az ajánlat teljes verziós vásárlásokra és frissítésekre* egyaránt vonatkozik.

*Frissítési alap: Acrobat X, vagy Acrobat XI

Újdonságok

Barátságos felhasználói felület: Az Acrobat DC csodálatos új felhasználói felületet kapott, mely barátságos a szemnek és könnyed az ujjnak. A rendelkezésre álló eszközöket a saját kedvünk szerint rendezhetjük el, olyan felületet kialakítva, amely tökéletesen illeszkedik a munkastílusunkhoz.

Elektronikus aláírások: Az elektronikus aláírások ezentúl minden eszközön elérhetőek, a PDF-ektől a mobil alkalmazásokig. Biztonságosan küldhetünk és követhetünk szerződéseket, amiket bárki aláírhat, bármilyen eszközön. Az űrlapok kitöltése pedig szintén pillanatok kérdése.

Mindig úton: A mai világban az eszközeink mindenhova velünk tartanak. Mostantól a dokumentumaink is. A Mobile Link segítségével bárhol folytathatjuk a munkát. Készítsük el a dokumentumunkat a PC-nken, változtassunk rajta a tabletünkön, és írjuk alá a mobilunkkal.

Nyomonkövetés: A legfontosabb dokumentumainkat titkosított csatornákon továbbíthatjuk, és követhetjük, hogy épp hol tartózkodnak. Pontos információkat kaphatunk arról, hogy mikor és ki nyitotta meg őket, illetve azt is, hogy mikor került rájuk aláírás.

Érdekel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük