Adobe InDesign CC – 1 éves – angol

Kérje ajánlatunkat!

Az Adobe® InDesign® szoftver olyan professzionális alkalmazás, amellyel egy oldalelrendezésen képpontonként követheti a tervezés és a tipográfia folyamatát. Elegáns és lenyűgöző oldalakat hozhat létre például az azonnali ellenőrzés, az átfogó stíluskészlet és a kifinomult szövegkezelési képességek segítségével.

Kategória:
Gyártó:Adobe

Leírás

Az Adobe® InDesign® szoftver olyan professzionális alkalmazás, amellyel egy oldalelrendezésen képpontonként követheti a tervezés és a tipográfia folyamatát. Elegáns és lenyűgöző oldalakat hozhat létre például az azonnali ellenőrzés, az átfogó stíluskészlet és a kifinomult szövegkezelési képességek segítségével.

Színtéma eszköz Az új Színtéma eszközzel kivonatot készíthet InDesign dokumentuma kijelölt területei, képei és objektumai színtémáiból. Elrendezésében ezeket azonnal felhasználhatja, hozzáadhatja későbbi felhasználás céljára a Színtárak panelhez, vagy az Adobe Color témái közé mentheti.
 
Adobe Color Hozzáférhet az Ön által létrehozott Adobe Color témákhoz, bárhol is hozta azokat létre.
 
Interaktivitás rögzített elrendezésű EPUB-dokumentumokban Változatos formájú interaktivitást adhat rögzített elrendezésű EPUB-dokumentumokhoz, például hiperhivatkozásokat, diavetítéseket, animációkat, és eseményhez rendelt indítógombokat, amelyeket közvetlenül az InDesignban hozott létre.
 
EPUB-interaktivitás előnézeti panelje Még exportálás előtt azonnal megtekintheti – közvetlenül az InDesignban –, hogy miként fognak animációi vagy más interaktív elemei működni egy adott eszközön.
 
EPUB formátummal kapcsolatos fejlesztések A működést javító navigációs pontokat adtunk hozzá; könyvjelzőkkel is készíthető tartalomjegyzék; fejlesztettünk az élő szövegen, például ligatúrákban, méretezésben és térközben és egyéb beállításokban.
Nyomdai kiadványok készítése Rövidebb és hosszabb dokumentumokat is közvetlenül asztali nyomtatón nyomtathat, vagy PDF-fájlba küldhet professzionális nyomtatás céljára. Adaptív tervezői eszközök, hatékonyságnövelő és más eszközök támogatják a hatékony munkavégzést.
 
Digitális közzététel Sokféle digitális dokumentumot készíthet. Az InDesign és az Adobe Digital Publishing Suite társításával komplex tartalmakat fejleszthet a népszerű táblagépekre. A Kindle, Nook és más népszerű eszközökre elektronikus könyveket tervezhet. SWF és PDF formátumban exportálhat interaktív elrendezéseket.
 
Alkalmazások iPad-hoz kódírás nélkül iPad-alkalmazásokat készíthet kódírás nélkül. A Digital Publishing Suite, Single Edition kiadása (a Creative Cloud része) elérhető az InDesign alkalmazásból, így az iPad-alkalmazások fejlesztéséhez a megszokott eszközöket használhatja. A Creative Cloud-tagok korlátlan számban küldhetnek ezzel a kiadással készült iPad-alkalmazást az Apple App Store áruházba.
 
Adaptív tervezői eszközök Egyetlen terv. Korlátszám számú elrendezés. Az Adaptív tervezői eszközökkel, köztük a csatolt tartalom, alternatív elrendezések, rugalmas oldalszabályok és tartalomgyűjtő eszközökkel hatékonyan használhatja fel munkáit eltérő oldal- és képernyőméretekhez, valamint tájolásokhoz a finomhangolási lehetőség megtartása mellett.
 
Ellenőrzési és nyomtatási eszközök Felgyorsíthatja a termelést és csökkentheti a hibák számát a nyomtatott és digitális dokumentumok ellenőrzésével, dokumentumba telepített betűtípusokkal, a PDF-fájlok háttérben történő exportálásával, a JDF technológia alkalmazásával és a PDF/X-exportálással.
 
Termelékenységnövelő eszközök A termelékenységnövelő eszközökkel gyorsabban, ügyesebben és jobban dolgozhat bármely munkafolyamatban. Az adaptív tervezői eszközökkel, intelligens segédvonalakkal, gyors táblázatkészítővel, objektumon lévő vezérlőkkel és más eszközökkel hatékonyan készíthet bonyolult oldalelrendezéseket.
 
Robusztus szövegszerkesztés Finoman kidolgozott szöveg hozható létre precíz tipográfiával. Hatékonyan tervezhet szöveget stílusokkal, szöveg-körbefolyatási és bekezdéstördelési funkcióval, az OpenType® szabvány támogatásával, iniciálékkal és stílusleképezéssel az EPUB formátumba történő exportáláshoz.
 
Automatizálás A szabványokra épülő XML-szolgáltatások teszik lehetővé az automatikus munkamenetek létrehozását az oldalak szövegének és képeinek elrendezéséhez. Az adatbázis-vezérelt tartalmak több értékesítési csatornában is felhasználhatók.
 
Adobe Exchange panel Az Adobe Exchange remek lehetőség a kiterjesztések, bővítmények sablonok és egyebek beszerzésére. Egyes források ingyenesek, míg mások megvásárolhatók. Valamennyiük célja az InDesign képességeinek plusz funkciókkal való bővítése.
 
Állandó szövegkeret-illesztési beállítások Beállítható, hogy a szövegkeretek méreteit a program egyszerű paraméterek alapján automatikusan illessze a szöveghez. Az állandó szövegkeret-illesztés használatakor a keretek automatikusan nagyobbodnak vagy zsugorodnak a címsorok, feliratok és más változó tartalom szerkesztését követve.
 
Több hasábon átnyúló bekezdések A bekezdéseket gyorsan átkonfigurálhatja, hogy több oszlopba férjenek (például címsoroknál), vagy több oszlopra vághatja szét őket – külön szövegkeret létrehozása nélkül. A szöveg átfolyásakor is egybe tartja az összetartozó sorokat.
 
Számos nyelv támogatása Világszerte használható dokumentumokat készíthet. Az InDesign szótárakat és fogalmazási támogatást tartalmaz az arab, kínai, angol, német, francia, héber, japán, indiai és más nyelvekhez.
 
PDF-űrlapok az InDesign alkalmazáson belül PDF-űrlapokat tervezhet az InDesign elhagyása nélkül. Interaktív űrlapmezőket hozhat létre, és még megadhatja a bejárásuk sorrendjét is a Cikkek panelen a dokumentum PDF formátumba való exportálása előtt.

adobe hivatalos viszonteladó

Cégünk az Adobe minősített viszonteladója

és annak minden termékét forgalmazza és hosszabbítja.

Érdekelhetnek még…