Posted on

Adobe változások

Az Adobe kreatív szoftverei, a CS6 család dobozos forgalmazása már hónapokkal ezelőtt végleg megszűnt. Most 2 hónapon belül az örök licenceknek is búcsút mondhatunk az üzleti és kormányzati szférában.

2014. június 1-től megszűnik az Adobe Creative Suite  CS6 és programkomponenseinek (Photoshop, InDesign, Illustrator, Flash Pro, Dreamweaver, Premiere Pro stb…) örök licencelési lehetősége az üzleti és kormányzati szféra számára. Helyébe az Adobe Creative Cloud for teams lép.

Ezzel egyidejűleg az Adobe Creative Cloud for teams (a csapatfelhő) éves egyösszegű előfizetési díja is 25%-kal megemelkedik.

A CS6-ot és komponenseit már 2 éve nem fejlesztette tovább az Adobe új funkciókkal, az újításokat csak az Adobe Creative Cloud-ban találhatjuk meg. Ráadásul a csapatfelhő bevezetési áras, több negyedéven átívelő akciója 2014. jún. 1-gyel lezárul. Így aki még a kedvezményes áron szeretne Adobe Creative Cloud-hoz jutni vagy aki nem akar előfizetéstől függeni és ezt örök licenc vásárlással szeretné kivédeni, azoknak sietniük kell.