G Data InternetSecurity

Kérje ajánlatunkat!

G Data InternetSecurity ajánlott azokra a számítógépekre, melyeket szeretnénk tűzfallal védeni, de amelyeken nincs szükség rendszeres adatmentésre vagy titkosításra. A G Data InternetSecurity a szülői felügyelet funkciót is tartalmazza, így korlátozhatjuk, hogy gyermekeink mennyi ideig használhatják az internetet vagy a számítógépet, és milyen weboldalakat tekinthetnek meg. 

Kategóriák: ,
Gyártó:G Data

Leírás

G Data InternetSecurity ajánlott azokra a számítógépekre, melyeket szeretnénk tűzfallal védeni, de amelyeken nincs szükség rendszeres adatmentésre vagy titkosításra. A G Data InternetSecurity a szülői felügyelet funkciót is tartalmazza, így korlátozhatjuk, hogy gyermekeink mennyi ideig használhatják az internetet vagy a számítógépet, és milyen weboldalakat tekinthetnek meg. 

A G Data InternetSecurity két keresőmotorjával, kiváló heurisztikus képességével, felhő alapú védelmével valóban egyedülálló védelmet nyújt a kártevőkkel szemben. 

A G Data InternetSecurity tűzfala blokkolja a betörési kísérleteket, levélszemétszűrője pedig mentesít a kéretlen reklámlevelektől. A szülői felügyelet segítségével korlátozhatjuk, hogy gyermekeink mennyi ideig használhatják az internetet, és milyen oldalakat tekinthetnek meg. 

A szoftver könnyen telepíthető és konfigurálható, és a háttérben futva nem lassítja le az Ön számítógépét. Ráadásul a G Data szoftverei a G Data BankGuard Technológia segítségével egyedülálló módon közvetlen védelmet nyújtanak az internetes hitelkártya-használat során a trójaiakkal szemben. 

Rendszerkövetelmények

Microsoft Windows 8, 7 (32 Bit/64 Bit), 1 GB RAM, Microsoft Windows Vista (32 Bit/64 Bit), 1 GB RAM, Microsoft Windows XP (SP2 vagy későbbi szervizcsomag, 32 Bit), 512 MB RAM. A frissítések letöltéséhez internetkapcsolat szükséges.

Védelmi tulajdonságok

Személyi tűzfal

Az integrált személyi tűzfal blokkol minden betörési kísérletet és szorosan együttműködik a vírusirtó modullal.

Vírusvédelem

Egyedülálló vírusfelismerési képesség két független vírusirtó motor segítségével. Bizonyított hatékonyság a trójaiak ellen.

Levélszemétszűrő

A teljes körűen konfigurálható, valós idejű feketelistákhoz kapcsolódó levélszemétszűrő megvédi a levelezőprogramokat a kéretlen reklámlevelektől.

Böngészés közbeni védelem

A felhő alapú webcímvédelem blokkolja a fertőzött weboldalakat, az aktív szkenner pedig még a https kapcsolaton érkező tömörített fájlokat is átvizsgálja.

E-mail forgalom védelme

A felhő alapú e-mail védelem még a legújabb vírusokat is megállítja, a kitöréstől számított egy percen belül.

Védelem a kémprogramok és rootkitek ellen

Az aktív rootkitvédelem még azokat a kártevőket is eltávolítja, melyek a telepítés előtt férkőztek be a rendszerbe.

Heurisztikus és viselkedésalapú védelem

A szoftverbe integrált felismerő algoritmusok a legújabb vírusok ellen is védelmet nyújtanak, úgy, hogy felismerik azokat pusztán viselkedésük alapján.

Biztonságos online bankolás

Az integrált G Data BankGuard egyedülálló technológiájával megóvja a böngészőket a banki adatokra vadászó trójaiak ellen.

Kiegészítő szolgáltatások

Szülői felügyelet

A funkció segítségével korlátozható, hogy a gyerekek milyen weboldalakat látogathatnak, és az is, hogy mennyi ideig használhatják a számítógépet vagy az internetet egy nap vagy egy héten.

Víruskeresés több szálon

Ha a számítógépben több merevlemez található, a szoftver ezeket képes egyszerre átvizsgálni, úgy, hogy ehhez több processzormagot használ.

Fehérlistázás

A téves riasztások száma az optimális védelemnek köszönhetően minimális, a kritikus rendszerfájlok téves felismerését pedig a fehérlistázás kizárja.

Helyreállító lemez készítése

A szoftver telepítése után elkészített helyreállító lemez segítségével azokat a fertőzött számítógépeket is megtisztíthatjuk, melyekre a szoftver nem került telepítésre.

Ujjlenyomatképzés

A szoftver eltárolja az átvizsgált fájlok egyedi azonosító értékét, így a megismételt víruskeresések ideje a töredékére csökken.

Óránkénti frissítések

A két vírusirtó motor folyamatos frissítése egyedülálló módon lerövidíti a szignatúra alapú védelem reakcióidejét.

Víruskeresés pihenés közben

A G Data IdleScan képernyővédőként működik, és hetente egy alkalommal olyankor vizsgálja át a gépet, amikor az pihen.

Érdekelhetnek még…