G Data AntiVirus

Kérje ajánlatunkat!

G Data AntiVirus ajánlott minden olyan számítógépre, melyet megbízható tűzfal véd a betörési kísérletek ellen, és melynek esetében nincs szükség szülői felügyeletre vagy titkosításra. Ilyen például egy olyan kisvállalkozás számítógépes hálózata, melyet külső tűzfal véd.

Kategória:
Gyártó:G Data

Leírás

Magyar nyelvű szoftver, mely védelmet nyújt minden kártevővel szemben

A G Data AntiVirus két keresőmotorjával, kiváló heurisztikus képességével, felhő alapú védelmével valóban egyedülálló védelmet nyújt minden kártevővel szemben. 
A szoftver könnyen telepíthető és konfigurálható, és a háttérben futva nem lassítja le az Ön számítógépét. Ráadásul a G Data szoftverei a G Data BankGuard Technológia segítségével egyedülálló módon közvetlen védelmet nyújtanak az internetes hitelkártya-használat során a trójaiakkal szemben. 

A G Data TotalProtection magyar, angol és német nyelven érhető el. A magyar nyelvű verzió esetleges elírásait folyamatosan javítjuk. 

Rendszerkövetelmények

Microsoft Windows 8, 7 (32 Bit/64 Bit), 1 GB RAM, Microsoft Windows Vista (32 Bit/64 Bit), 1 GB RAM, Microsoft Windows XP (SP2 vagy későbbi szervizcsomag, 32 Bit), 512 MB RAM. A frissítések letöltéséhez internetkapcsolat szükséges.

Részletes tulajdonságok

Védelmi tulajdonságok

Vírusvédelem

Egyedülálló vírusfelismerési képesség két független vírusirtó motor segítségével. Bizonyított hatékonyság a trójaiak ellen.

Védelem a kémprogramok és rootkitek ellen

Az aktív rootkitvédelem még azokat a kártevőket is eltávolítja, melyek a telepítés előtt férkőztek be a rendszerbe.

Böngészés közbeni védelem

A felhő alapú webcímvédelem blokkolja a fertőzött weboldalakat, az aktív szkenner pedig még a https kapcsolaton érkező tömörített fájlokat is átvizsgálja.

Heurisztikus és viselkedésalapú védelem

A szoftverbe integrált felismerő algoritmusok a legújabb vírusok ellen is védelmet nyújtanak, úgy, hogy felismerik azokat pusztán viselkedésük alapján.

E-mail forgalom védelme

A felhő alapú e-mail védelem még a legújabb vírusokat is megállítja, a kitöréstől számított egy percen belül.

Biztonságos online bankolás

Az integrált G Data BankGuard egyedülálló technológiájával megóvja a böngészőket a banki adatokra vadászó trójaiak ellen.

Kiegészítő szolgáltatások

Víruskeresés több szálon

Ha a számítógépben több merevlemez található, a szoftver ezeket képes egyszerre átvizsgálni, úgy, hogy ehhez több processzormagot használ.

Fehérlistázás

A téves riasztások száma az optimális védelemnek köszönhetően minimális, a kritikus rendszerfájlok téves felismerését pedig a fehérlistázás kizárja.

Helyreállító lemez készítése

A szoftver telepítése után elkészített helyreállító lemez segítségével azokat a fertőzött számítógépeket is megtisztíthatjuk, melyekre a szoftver nem került telepítésre.

Ujjlenyomatképzés

A szoftver eltárolja az átvizsgált fájlok egyedi azonosító értékét, így a megismételt víruskeresések ideje a töredékére csökken.

Óránkénti frissítések

A két vírusirtó motor folyamatos frissítése egyedülálló módon lerövidíti a szignatúra alapú védelem reakcióidejét.

Víruskeresés pihenés közben

A G Data IdleScan képernyővédőként működik, és hetente egy alkalommal olyankor vizsgálja át a gépet, amikor az pihen.

Érdekelhetnek még…