G Data InternetSecurity for Android

6.300 Ft

Vírusirtó és teljes körű biztonsági csomag Android operációs rendszerre.

Kategória:
Gyártó:G Data

Leírás

Vírusirtó és teljes körű biztonsági csomag Android operációs rendszerre

A G Data InternetSecurity for Android nem csupán megvédelmezi az androidos okostelefonokat és táblakészülékeket a kártevőktől, de védelmet nyújt a készülék elvesztése esetén is. 

A szoftver könnyen telepíthető és konfigurálható, és a háttérben futva nem lassítja le az okostelefonokat. Védelmet nyújt böngészés közben, átvizsgálja a letöltött alkalmazásokat, hívás és sms szűrőt tartalmaz, képes érzékelni a SIM kártya változását, és ebben az esetben blokkolja a telefon használatát, valamint lehetőséget ad számunkra, hogy távolról töröljük a készülék tartalmát. 

A G Data InternetSecurity for Android kezelőfelülete angol nyelven használható.

Tudta-e Ön, hogy…

…az androidos operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokra és tabletekre fejlesztik a legtöbb vírust? Évről-évre rohamosan növekszik a kártékony alkalmazások száma, ami igen elkeserítő tény. Az androidos eszközöknek kiegészítő védelemre van szükségük.

Rendszerkövetelmények

Okostelefon vagy táblagép Android 2.1 vagy magasabb verziószámú operációs rendszerrel, 14 MB szabad memóriahely.

Védelem a rosszindulatú alkalmazásoktól

Ez a funkció ellenőrzi, hogy a készülékre telepített alkalmazások milyen funkciókat kívánnak használni, és milyen engedélyeket kérnek, majd lehetővé teszi, hogy ezeket – például az SMS küldésének az engedélyezését – megtagadja az adott alkalmazástól.

Vírusos alkalmazások blokkolása

A G Data InternetSecurity for Android megvizsgálja, hogy a telepíteni kívánt alkalmazások biztosan mentes-e a kártevőktől. A szoftver minden típusú androidos kártevőt felismer, beleértve a kémprogramokat és a trójaiakat is.

Lopás elleni védelem

A lopás elleni védelem lehetővé teszi, hogy távolról minden adatot töröljön a készülékről, vagy távolról zárolja a készülékét, ha esetleg elveszítené, vagy ellopnák Öntől. A „Locate” parancs megmutatja, hogy a készülék hol tartózkodik, a „Lock” zárolja a telefont vagy a táblaeszközt, a „Wipe” pedig visszaállítja gyári állapotba. Végül, a „Scream” parancs hangos riasztást játszik le.

Bizalmas kapcsolatok kezelése

Ha bizalmas kapcsolatokat hoz létre a készüléken, akkor elrejthet minden kommunikációt, melyet ezekkel a személyekkel folytat. A hívásokról és az üzenetekről csak a G Data InternetSecurity for Android alkalmazásban értesülhet, ott tekintheti meg őket. A telefon egyébként teljesen elrejti a bizalmas kapcsolatokkal folytatott kommunikációt.

Alkalmazások jelszóval való védése

A készülékre telepített alkalmazásokhoz jelszót állíthat be. A listára szervezett alkalmazások ezután kizárólag a jelszó ismeretében indíthatóak el. Így például meggátolhatja, hogy gyermeke véletlenül vásároljon az interneten.

Hívás- és SMS szűrő

A hívás- és az SMS szűrő lehetővé teszi, hogy csak meghatározza, kitől szeretne, és kitől nem szeretne hívásokat fogadni. A blokkolt feladók hívásait és üzeneteit ezután csak az aktivitások naplófájljában láthatja.

Védelem böngészés közben

A G Data InternetSecurity for Android megvédi androidos eszközét a böngészés közbeni adathalász támadásoktól.

SIM kártya cseréjének felismerése

Ha ez a funkció aktív, a SIM kártya cseréje esetén a készüléket a G Data InternetSecurity for Android lezárja.

Érdekelhetnek még…