ESET Parental Control for Android

7.747 Ft

Szülői felügyelet alkalmazás Androidos készülékekre alkalmazásfelügyelettel és -korlátozással, webhelyszűréssel, valamint helymeghatározóval.

Leírás

Az ESET Parental Control for Android alkalmazás segítségével gyermekei biztonságban maradhatnak okostelefonjukon és tabletjükön, védelmet nyújtva ellenük a kártékony szoftverekkel szemben. Ez az önálló androidos alkalmazás szorosan kapcsolódik az ESET HOME portálhoz, ami lehetővé teszi a szülők számára, hogy bármilyen webböngészőn keresztül nyomon követhessék és kezelhessék gyermekük internetes aktivitását az ESET HOME fiókjukba történő bejelentkezés után.

A webtartalmak kategóriánkénti szűrésével korlátozhatja gyermekét a nem kívánt online tartalmak elérésében. Bár az ESET Parental Control for Android nem a gyermekek közvetlen használatára lett tervezve, lehetőséget biztosít az interaktív kommunikációra, ahol a gyerekek kérhetnek engedélyt bizonyos tartalmakhoz és alkalmazásokhoz. A szülők figyelemmel kísérhetik aktivitásukat és válaszolhatnak kéréseikre a szülői portál vagy saját androidos eszközük segítségével, amennyiben az alkalmazás ott is telepítve van.

Az alkalmazás kínálata tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat:

  • Alkalmazásfelügyelet – letiltás: A gyermek életkorának megfelelő alkalmazások engedélyezése és a nem megfelelő alkalmazások automatikus letiltása a gyermek nyugalmának biztosítása érdekében.
  • Alkalmazásfelügyelet – időkorlátok: Lehetőség a játékokra és más alkalmazásokra vonatkozó napi időkorlátok beállítására, elősegítve a kiegyensúlyozott online és családi tevékenységeket.
  • Webfelügyelet: Biztosítja, hogy a gyermek biztonságosan böngészhessen az interneten, automatikusan blokkolva a nem megfelelő kategóriájú tartalmakat, mint például a szerencsejáték vagy a pornográfia.
  • Helymeghatározás: Lehetővé teszi a gyermek eszközének helyzetének bármikori megjelenítését, így a szülők nyugodtak lehetnek, ha gyermekük nem jelentkezik be SMS-ben vagy telefonon.
  • Zónák értesítésekkel: Szülők számára lehetőség van zónák létrehozására és értesítések fogadására, ha a gyermek belép vagy elhagy egy adott zónát.
  • Gyermek/szülő telepítővarázsló: Segítségével könnyedén, néhány lépésben telepíthető az ESET Parental Control for Android.
  • Szülői portál (parentalcontrol.eset.com): Itt létrehozható egy ESET HOME fiók, amellyel könnyedén hozzáférhet a gyermek eszközére vonatkozó adatokhoz és beállításokhoz a számítógép, tablet vagy okostelefon segítségével. A portálon keresztül szabályokat lehet kezelni, jelentéseket megtekinteni, esetleges optimalizálási problémákat felderíteni, valamint a gyermek helyzetét meghatározni.

ESET Authorised Reseller

Cégünk az ESET hivatalos viszonteladója
és annak minden termékét forgalmazza és hosszabbítja.

A termék csak ESD – elektronikus licenc – formájában érhető el. Megvásárláskor a licence kulcsot és a program letöltési linkjét e-mailben kapja meg. Ennek átfutási ideje jellemzően egy munkanap.

Érdekelhetnek még…