Lista rendezése gyártónként G Data

Mutat 1 - 5 / 5
 • 11 100 Ft‎

  A G Data InternetSecurity ajánlott azokra a számítógépekre, melyeket szeretnénk tűzfallal védeni, de amelyeken nincs szükség rendszeres adatmentésre vagy titkosításra. A G Data InternetSecurity a szülői felügyelet funkciót is tartalmazza, így korlátozhatjuk, hogy gyermekeink mennyi ideig használhatják az internetet vagy a számítógépet, és milyen...

  11 100 Ft‎
 • 15 500 Ft‎

  A G Data TotalProtection ajánlott a notebookokra, és az otthoni számítógépek jelentős részére. A G Data TotalProtection gondoskodik az érzékeny fájlok titkosításáról, így a számítógép elvesztése vagy ellopása esetén ezek nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

  15 500 Ft‎
 • 11 100 Ft‎

  A G Data AntiVirus for Mac OS X vírusirtó szoftver megóv minden Mac-es kártevő ellen,beleértve a trójaikat és az adathalász kísérleteket is. 

  11 100 Ft‎
 • 9 500 Ft‎

  A G Data AntiVirus ajánlott minden olyan számítógépre, melyet megbízható tűzfal véd a betörési kísérletek ellen, és melynek esetében nincs szükség szülői felügyeletre vagy titkosításra. Ilyen például egy olyan kisvállalkozás számítógépes hálózata, melyet külső tűzfal véd.

  9 500 Ft‎
 • 6 300 Ft‎

  Vírusirtó és teljes körű biztonsági csomag Android operációs rendszerre.

  6 300 Ft‎
Mutat 1 - 5 / 5
Kosár 0 Termék Termék (üres)

Nincs termék

To be determined Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

A termék sikeresen hozzáadva a kosárhoz
menniység
Összesen
Jelenleg 0 termék van a kosaradban. Jelenleg 1 termék van a kosaradban.
összes termék
Szállítási költség  To be determined
Összesen
A vásárlásfolytatása Irány a kasszához