G Data AntiVirus for Mac OS X

Kérje ajánlatunkat!

A G Data AntiVirus for Mac OS X vírusirtó szoftver megóv minden Mac-es kártevő ellen,beleértve a trójaikat és az adathalász kísérleteket is. 

Kategória:
Gyártó:G Data

Leírás

Megbízható vírusirtó szoftver OS X operációs rendszerre

A G Data AntiVirus for Mac OS X vírusirtó szoftver megóv minden Mac-es kártevő ellen,beleértve a trójaikat és az adathalász kísérleteket is. 

Emellett a PC-s kártevőket is felismeri és hatástalanítja, így nem csak a Mac-es vírusok ellen véd, hanem kiegészítő védelmet nyújt a hálózathoz kapcsolódó windowsos PC-k számára is. 

A G Data AntiVirus for MAC OS X kezelőfelülete angol nyelven használható. 

Rendszerkövetelmények

Mac OS X Leopard (10.5 vagy felette), Mac OS X Snow Leopard (10.6 vagy felette), Mac OS X Lion (10.7 vagy felette), Mac OS X Mountain Lion (10.8 vagy felette), 1 GB RAM, 200 MB RAM, minimum 1024 x 640 monitor felbontás.

Részletes tulajdonságok

Vírusvédelem

Egyedülálló vírusfelismerési képesség két független vírusirtó motor segítségével. Bizonyított hatékonyság a trójaiak ellen.

Védelem a kémprogramok és rootkitek ellen

Az aktív rootkitvédelem még azokat a kártevőket is eltávolítja, melyek a telepítés előtt férkőztek be a rendszerbe.

Böngészés közbeni védelem

A felhő alapú webcímvédelem blokkolja a fertőzött weboldalakat, az aktív szkenner pedig még a https kapcsolaton érkező tömörített fájlokat is átvizsgálja.

Heurisztikus és viselkedésalapú védelem

A szoftverbe integrált felismerő algoritmusok a legújabb vírusok ellen is védelmet nyújtanak, úgy, hogy felismerik azokat pusztán viselkedésük alapján.

Érdekelhetnek még…