UNITRENDS RECOVERY-SERIES APPLIANCE

Kérje ajánlatunkat!

A Unitrends Recovery-series appliance-ek olyan backup és recovery célhardverek, amelyekkel kliensgépekről, virtuális gépekről és szerverekről egyaránt készíthető rendszeres mentés.

Kategória:
Gyártó:Unitrends

Leírás

A Unitrends Recovery-series appliance-ek olyan backup és recovery célhardverek, amelyekkel a fizikai és a virtuális infrastruktúra biztonsági mentései egységesen kezelhetőek. Használatukkal központilag menedzselhetőek a Hyper-V vagy vMware környezetben üzemelő hostok és virtuális gépek. Számos operációs rendszert, szolgáltatást (Exchange, SharePoint, SQL stb.) és NDMP képes tárolóeszközt támogat.

A Unitrends Recovery-series appliance-ek képesek a mentéseket replikálni és instant visszaállítani, támogatják az adatok archiválását lemezre, szalagra vagy külső, akár felhőalapú tárhelyre.  A fizikai Windows-rendszerek néhány kattintással virtuális gépekké transzformálhatók. A deduplikált mentések nemcsak lokálisan és offsite tárolhatók, de használható a Unitrends vagy harmadik fél által szolgáltatott felhőalapú tárhely is.

A Unitrends célhardverei a kisebb irodáktól a nagyvállalatokig képesek kiszolgálni a mentési igényeket. Az appliance-ek 1-97 TB-os tárhellyel, 8-256 GB memóriával, 2-16 magos CPU-s változatokban, illetve igény szerint egyedileg testreszabott konfigurációbanérhetőek el.

További információ a gyártó weboldalán.

Érdekelhetnek még…