5NINE MANAGER FOR HYPER-V

Kérje ajánlatunkat!

A 5nine Manager for Hyper-V központi grafikus felületet és felügyeleti eszközöket biztosít Hyper-V környezetben. A 5nine Manager for Hyper-V with Antivirus hypervisor-szintű vírusvédelmet is nyújt.

Kategória:
Gyártó:5nine

Leírás

A 5nine Manager for Hyper-V központi grafikus felületet és felügyeleti eszközöket biztosít a Hyper-V környezet kezelésére Windows Server, Windows Server Core és Hyper-V Server operációs rendszereken.

Az Optimizer szolgáltatás segítségével a rendszergazda által meghatározott erőforrás-kihasználtság felett a virtuális gépek automatikusan áthelyezhetők kevésbé terhelt hosztra.

Best Practice Analyzer segítségével a hosztok aktuális konfigurációja összehasonlítható a Microsoft által ajánlott a konfigurációval. Az összehasonlítás alapján a konfiguráció az ajánlásnak megfelelően finomhangolható.

A 5nine Manager for Hyper-V with Antivirus rendelkezik antivírusszolgáltatással is, amely biztosítja a virtuális gépek vírusvédelmét agent szoftver telepítése nélkül. A hypervisor-szintű vírusvédelem megkerülhetetlen, gyors és a virtuális gépek irányából nem támadható. Elérhető Kaspersky és VIPRE antivírus motorokkal.

További információ a gyártó weboldalán.

Érdekelhetnek még…