Microsoft Office 2021 Otthoni és diákverzió, bármilyen elérhető nyelven telepíthő

Kérje ajánlatunkat!

Az otthoni projektektől kezdve a házi feladatig, az Office segít abban, hogy a család minden lehetőségből minden nap a lehető legtöbbet hozza ki.

Kategória:
Gyártó:Microsoft

Leírás

Kérje szeméyre szabott ajánlatunkat!
Az otthoni projektektől kezdve a házi feladatig, az Office segít abban, hogy a család minden lehetőségből minden nap a lehető legtöbbet hozza ki. Kommunikálhat, és megoszthatja anyagait családtagjaival, barátaival és munkatársaival, függetlenül attól, hogy Mac vagy PC számítógépet használnak. Az ingyenes Office Web Apps jóvoltából a fájljaihoz bármilyen, böngészőt futtató számítógéppel bármikor, amikor a szükség úgy kívánja, hozzáférhet.

Word

Professzionális megjelenésű dokumentumokat készíthet, és oszthat meg csúcsminőségű szerkesztő, ellenőrző és megosztó eszközökkel. Az új Tervezés lapon gyorsan hozzáférhet különböző funkciókhoz, az Intelligens keresés pedig kapcsolódó környezeti információkat jelenít meg az internetről közvetlenül a Word alkalmazáson belül.

Excel

Adatait új, intuitív módszerekkel elemezheti, és jelenítheti meg a megújult kezelőfelület, valamint kedvenc billentyűparancsai révén. Az időtakarékosság érdekében olyan funkciókat aknázhat ki, mint az Analysis Toolpak, a Szeletelők és a Képletkészítő, így a lényegre összpontosíthat.

PowerPoint

Ötleteit új diaátmenetekkel és a továbbfejlesztett Animációk munkaablakkal készítheti el, másokkal közösen dolgozhat rajtuk, és mutathatja be őket eredményesen. A diák melletti, szálakba rendezett megjegyzések segítenek a visszajelzés bemutatókba való beépítésében.

OneNote

Ez az ön egyéni digitális jegyzetfüzete, amelyben egy helyen tárolhatja a jegyzeteket, ötleteket, weboldalakat, fényképeket, sőt, a hangokat és videókat is. Akár otthon van, akár irodájában, vagy akár úton, mindent magával vihet, bárhová is megy, miközben másokkal együttműködhet, és megoszthatja munkáját.

Az ön igényeinek kiszolgálása bármikor, bárhol

Jelentkezzen be az Office 2016-ba, és a OneDrive segítségével bármilyen eszközön, zökkenőmentesen integrálva hozzáférhet legutóbbi dokumentumaihoz.

Követelmények

Processzor-követelmények

1 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb x86-os vagy x64-es processzor SSE2 támogatással

Szükséges operációs rendszer

Windows 7 vagy újabb verziók, Windows Server 2008 R2 vagy Windows Server 2012

Memória-követelmények

1 GB RAM (32 bit); 2 GB RAM (64 bit)

Merevlemez-követelmények

3,0 GB szabad terület a merevlemezen

Kijelző-követelmények

1280×800-as felbontás

Grafika

A hardveres grafikus gyorsításhoz DirectX 10 grafikus kártya szükséges.

Többérintéses bevitel

A többérintéses funkciók használatához érintéssel vezérelhető eszköz szükséges. Azonban, minden szolgáltatás és funkció mindig elérhető billentyűzettel, egérrel vagy egyéb szokásos, illetve mozgáskorlátozottaknak szánt beviteli eszközzel is. Figyelem! Az új érintős szolgáltatások Windows 8 és újabb rendszerekre vannak optimalizálva.

További rendszerkövetelmények

Nem kereskedelmi használat.

Az internetes funkciók internetkapcsolatot igényelnek.

Microsoft-fiók szükséges.

A Microsoft által kínált plusz

Mi lendületet adunk Önnek

A mi cégünk készítette az Office-t, így bárkinél jobban ismerjük. Bármilyen segítségre van szüksége az Office letöltése, illetve telepítése során, nálunk megvan a kellő szakértelem. Mindaddig biztosítjuk a szükséges támogatást, amíg a szoftver működőképes állapotba nem kerül.

Telepítés és GYIK

Hogyan kell telepíteni az Office-t? 

A vásárlást követően az Office-t a www.office.com/myaccount weboldalon telepítheti. További információért lásd a GYIK részt.

Mi a különbség az Office 365 csomagok és az Office 2016 kiadások között? 

Az Office 365 csomagokban az Office-alkalmazások teljes programcsomagja, valamint az interneten keresztül nyújtható szolgáltatások – például további OneDrive-tárhely a felhőben és Skype-percek – találhatók. Az Office 365-tel teljes, telepített Office élményt kap PC-ken, Mac gépeken, táblagépeken (köztük Windows, iPad és Android eszközökön) és okostelefonokon. Az Office 365 csomagok rendelkezésre állnak havi és éves előfizetésként. Az Office 365 esetén a frissítések mindig az előfizetés részét képezik.

Az Office 2016 programcsomagok – köztük az Office Otthoni és diákverzió és az Otthoni és vállalati verzió – olyan alkalmazásokat tartalmaznak, mint a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote; Egyszer megvásárolandó termékként kaphatók, és egyetlen PC-n vagy Mac gépen használhatók. Az alkalmazások frissítésére nem kerül sor automatikusan; a legfrissebb verzió beszerzéséhez ismét meg kell vásárolnia az Office-t, amikor az új verzió elérhetővé válik.

Kérje szeméyre szabott ajánlatunkat!

Érdekelhetnek még…