Microsoft 365 Családi csomag, bármilyen elérhető nyelven telepíthető

Kérje ajánlatunkat!

Az egyéves előfizetés tartalmazza a legfrissebb, teljes verziójú Microsoft Office alkalmazásokat. Előfizetését az Önnel közös háztartásban élők közül legfeljebb négy személlyel megoszthatja. Office 5 PC vagy Mac számítógépen, továbbá 5 iPad, Android vagy Windows táblagépen, valamint 5 telefonon.
Kategória:
Gyártó:Microsoft

Leírás

Az egyéves előfizetés tartalmazza a legfrissebb, teljes verziójú Microsoft Office alkalmazásokat. Előfizetését az Önnel közös háztartásban élők közül legfeljebb négy személlyel megoszthatja. Office 5 PC vagy Mac számítógépen, továbbá 5 iPad, Android vagy Windows táblagépen, valamint 5 telefonon. Könnyen hozzáférhet dokumentumaihoz az iPhone, Android és Windows telefonokra kifejlesztett Office mobilalkalmazások segítségével. Könnyen hozzáférhet dokumentumaihoz az iPhone, Android és Windows telefonokra kifejlesztett Office mobilalkalmazások segítségével. Havonta 60 percnyi beszélgetés a Skype hálózaton: több mint 60 ország telefonszámait hívhatja.

Office 365 Otthoni verzió

 • 1 éves előfizetés
 • 5 PC vagy Mac számítógépre, 5 iPad, Android vagy Windows táblagépre, valamint 5 telefonra.
 • Word, Excel, PowerPoint, Outlook és sok más alkalmazás teljes, telepített változata
 • Felhasználónként 1 TB OneDrive online tárterület, legfeljebb 5 felhasználó számára
 • Ingyenes műszaki támogatás telefonon, illetve csevegés formájában

 
A OneDrive egyetlen, központi helyet biztosít mindahhoz, ami fontos az életében. Könnyen tárolhat és megoszthat fényképeket, videókat, dokumentumokat és sok minden mást – és mindezt bárhonnan, tetszés szerint bármilyen eszközön. A fiókjába feltöltött fájlokhoz csak Ön férhet hozzá, kivéve, ha úgy dönt, hogy mással is megosztja azokat. Emellett, bármely más OneDrive-felhasználó számára engedélyt adhat fájljai módosítására is, ami lehetővé teszi az eredményes online együttműködést mindenfajta dokumentum esetében. Ha bármilyen eszközről fényképet vagy videót tölt fel a OneDrive rendszerbe, később PC és Mac számítógépen, táblagépen, illetve telefonon is elérheti őket. A OneDrive segítségével útközben is könnyedén hozzáférhet fájljaihoz, és kezelheti, valamint megoszthatja azokat:

 • Böngészhet összes OneDrive-fájlja, valamint az Önnel megosztott fájlok között
 • Fájlokat oszthat meg az érintettek meghívásával, másolható és beilleszthető hivatkozás előállításával, illetve közösségi hálózatokon történő közzététellel
 • Fájlokat helyezhet át, törölhet és nevezhet át, valamint új mappákat hozhat létre
 • Gyorsan hozzáférhet a legutóbb megnyitott dokumentumokhoz
 • Fényképeket tölthet fel telefonról

 

 • Az új Olvasás módban a szöveg automatikusan hasábokba rendeződik, hogy könnyebb legyen a képernyőolvasás. Kevesebb a menü, ami azt jelenti, hogy jobban lehet a tartalomra összpontosítani, és a menük mellett is csak olyan eszközök jelennek meg, amelyek növelik az olvasás hatékonyságát.
 • A Wordben is megnyithat PDF-dokumentumot, amelynek tartalmát – bekezdéseket, felsorolásokat és táblázatokat – ugyanúgy szerkesztheti, mintha a Wordben hozta volna létre őket.
 • A sablonok segítségével érvényre juttathatja stílusát és professzionalizmusát, emellett időt is megtakaríthat. Tallózás Word-sablonok között, több mint 40 kategóriában.

 

 • Az Excel 2013-ban minden munkafüzet saját ablakában van, így könnyebb egyszerre két munkafüzettel dolgozni. Akkor is megkönnyíti a dolgokat, ha Ön két monitoron dolgozik.
 • Több új függvény található a matematika és trigonometria, statisztika, mérnöki tervezés, dátum és idő, keresés és hivatkozás, logika és szöveg területeken.
 • Az új Ajánlott diagramok gomb a Beszúrás lapon lehetővé teszi, hogy az adott adatokhoz megfelelő diagramok közül választhasson egyet. A kapcsolódó diagramtípusok – így a pont- és buborékdiagramok – egyetlen helyen vannak.

 

 • Ujjal, tollal és egérrel is végezhet finom mozdulatokat igénylő rajzolási, törlési vagy szerkesztési műveleteket érintéssel működő eszközön, például táblagépen, Windows 8 táblagépen és érintős táblagépen. Ha kézzel írott jegyzeteit meg kell osztania, és fontosnak tartja az olvashatóságot, akkor a OneNote a kézírást automatikusan szöveggé tudja alakítani.
 • A továbbfejlesztett Küldés a OneNote-ba eszköz minden eddiginél könnyebbé teszi a képernyőn látható kép kivágását, weboldal vagy teljes dokumentum jegyzetfüzet-fejezetbe való elküldését, illetve gyorsjegyzetek készítését, melyeket a rendszer automatikusan ment, és a jegyzetfüzet részeként iktat.
 • Szinte bármilyen számítógépes fájlt csatolhat a jegyzetek bármely részéhez, és a csatolt fájl másolata tárolódik a jegyzetfüzetben. Excel-munkalapokat és Visio-diagramokat közvetlenül a OneNote alkalmazáson belül is készíthet, és importálhat, és ezek adatait a jegyzetekben helyben szerkesztheti.

 

 • Az Előadó nézet lehetővé teszi a jegyzetek megjelenítését a monitoron, mialatt a hallgatóság csak a diát látja. Az előző kiadásokban nehéz volt rájönni, hogy ki mit lát melyik monitoron. A tökéletesített Bemutatói nézet ezt a problémát orvosolja, és egyszerűbbé teszi a munkát.
 • Többet nem kell a diákon lévő objektumokat figyelni, hogy igazodnak-e egymáshoz. Az intelligens segédvonalak automatikusan megjelennek, amikor az objektumok – így a képek, formák és egyebek –egy vonalban vannak, és azt is mutatják, amikor az objektumok eloszlása egyenletes.
 • A PowerPoint immár több multimédiás formátumot támogat, például az .mp4 és .mov formátumokat H.264 videóval és Advanced Audio Coding (AAC) hanggal, emellett támogatja a nagy felbontású tartalmakat is. A PowerPoint 2013 további beépített kodekeket tartalmaz, így nem szükséges bizonyos fájlformátumok működése érdekében külön telepíteni ezeket.

 

 • A Kapcsolatok kártya egyetlen helyen gyűjti össze egy adott névjegy kulcsfontosságú adatait: a telefonszámot, az e-mail címet, a postai címet, a vállalati adatokat, a közösségi oldalak frissítéseit, sőt, azt is, hogy elérhetőek-e. A kártyáról értekezletet ütemezhet, azonnali üzenetet küldhet, vagy telefonhívást kezdeményezhet, azaz egy helyen intézheti az összes kommunikációt.
 • A naptár a következő találkozó időpontjánál sokkal többel szolgál. A helyi időjárás-előrejelzés a jelenlegi időjárási viszonyokkal együtt könnyen felvehető a Naptár nézetben.
 • Az ún. push módszerrel is fogadhat e-maileket, találkozókra vonatkozó és kapcsolati információkat az Outlook.com és az Outlook.com (régebben Hotmail) szolgáltatásból – mindezt közvetlenül az Outlook-használat élményének részeként.

 

 • Egyszerűen csak írja be, mely elemeket kívánja nyomon követni, az Access pedig táblasablonok segítségével létrehozza a feladat elvégzésére szolgáló alkalmazást.
 • Többé nem fog „eltévedni az adatok között”. A szabványosított alkalmazási keretrendszer ismerős érzéssé teszi, és megkönnyíti az alkalmazáson belüli navigálást.
 • A beírás kezdetekor megjelenő legördülő menük és javaslatok nagymértékben megkönnyítik a pontos adatbevitelt.

 

 • Nagyon rövid idő alatt dinamikus kiadványokat készíthet, ha előre elkészített tartalom-építőelemeket szúr be, és szab testre közvetlenül a Publisher 2013-ból. Ezek az elemek lehetnek beépítettek, illetve származhatnak a Publisher-közösségtől is. Egy sor oldalelem – így például, oldalsó sáv és fejléc – közül választhat, valamint választhat naptárak, keretek, hirdetések és egyebek közül is.
 • Professzionális effektusokat alkalmazhat a szövegre, alakzatokra és képekre. Ilyenek, például, a lágyabb árnyékolások, a tükröződések, vagy az olyan OpenType-funkciók, mint a ligatúrák vagy a stílusváltozatok.
 • A Publisher segítségével kereséseket végezhet a Facebook, a Flickr és más szolgáltatásokban tárolt online albumaiban, a képeket pedig közvetlenül átemelheti a dokumentumba, nem kell előtte mentenie őket.

Letölthető (ESD) verzió, elektronikusan szállítjuk.

Érdekelhetnek még…