JetBrains ReSharper Ultimate – Commercial annual subscription

Kérje ajánlatunkat!

A ReSharper elengedhetetlen eszköze a .NET fejlesztésnek, és tökéletesen képes együttműködni a Microsoft Visual Studio összes modern verziójával.

Kategória:
Gyártó:JetBrains

Leírás

A ReSharper elengedhetetlen eszköze a .NET fejlesztésnek, és tökéletesen képes együttműködni a Microsoft Visual Studio összes modern verziójával.

A ReSharper abban segíti a fejlesztőket, hogy hatékonyabban állíthassanak elő a kornak megfelelő C#, VB.NET, ASP.NET, ASP.NET MVC, JavaScript, TypeScript, CSS, HTML, XML és XAML kódot. A ReSharper villágszerte több ezer .NET fejlesztő munkáját teszi hatékonyabbá a kódvizsgálattal, az automatikus újragyártással, a lélegzetelállítóan gyors navigációval és a kód támogatással.

Funkciók

  • Teljes integráció a Visual Studio 2005-tel, 2008-cal, 2010-zel és 2013-mal.
  • Számos programozási nyelvet és technológia támogatása, mint például a C#, a VB.NET, a JavaScript, a TypeScript, a CSS, a HTML, az XML és az XAML.
  • Kiváló befektetés olyan fejlesztők részére, akik különböző Microsoft keretrendszerekkel dolgoznak, mint például ASP.NET, ASP.NET MVC, WinForms, WPF, WCF, Windows Phone, Silverlight, vagy SharePoint.
  • Kód analízis. A ReSharper menet közben összesen 1400 vizsgálatot végez el a kódon, így azonnal látható, hogy hol van hiba, vagy rossz eljárás.
  • Navigáció és keresés. Bármelyik fájlhoz, típushoz vagy részlethez ugorhatunk, vagy egy kijelölt szimbólumtól kezdve indíthatjuk a navigálást.
  • Több mint 45 automatikus refactoring, azzal a céllal, hogy csökkenjen a duplikátumok száma, hatékonyabbá váljon a hierarchia felépítése, és átláthatóbbá váljon a projekt struktúrája.
  • A kód kitisztítása segít a redundáns kódok eltávolításában.
  • A ReSharper nagyban leegyszerűsíti a munkát a lokalizált erőforrásokkal, azzal, hogy teljes funkcionalitását kínálja a resx fájloknak, és hogy beépíthetővé teszi őket C#, a VB.NET, az ASP.NET, és a HTML kódokba.

Kérje aktuális árajaánlatunkat!

Érdekelhetnek még…