Adobe Creative Cloud All Apps – többnyelvű (magyar) – 1 éves

Kérje ajánlatunkat!

A legfrissebb professzionális Adobe kreatív szoftverek egy csomagban, online hozzáféréssel és csak ebben a konkstrukcióban elérhető kiegészítő alkalmazásokkal.

Kategória:
Gyártó:Adobe

Leírás

Mi az Adobe Creative Cloud?​​

  • Egy folyamatosan fejlődő és megújuló szoftvercsomag, amely tartalmazza az Adobe összes kreatív CC szoftverét, a kiegészítő szolgáltatásokat és az azokhoz tartozó legújabb frissítéseket – ingyen, azonnal.
  • A Creative Cloud szolgáltatásra előfizető felhasználók letölthetik és telepíthetik az Adobe összes új alkalmazását, valamint a két új HTML5-alapú terméket, az Adobe Muse és az Adobe Edge Preview szoftvert.
  • A Creative Cloud az Adobe kreatív táblagépalkalmazásait, például a Photoshop Touch szoftvert is integrálja a mindennapi munkába – szinkronizálja és a felhőben tárolja a fájlokat, amelyek így könnyen megoszthatók és elérhetők bármilyen készülékről.
  • A Creative Cloud tagsággal rendelkezők könnyedén készíthetnek mobilalkalmazásokat az iOS és Android áruházakba, valamint közzétehetik, kezelhetik és üzemeltethetik webhelyeiket.
  • Az Adobe Creative Cloud tagjai azonnal hozzáférnek a frissítésekhez, így a legújabb termékeket és szolgáltatásokat is használhatják.
  • Könnyebben tervezhető költségvetés a kreatív csapatok számára.
  • Elsőbbségi hozzáférés a Creative Cloud tagsággal járó valamennyi előnyhöz, amint elérhetővé válik az év folyamán.

A Creative Cloud-ban elérhető programok

Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC, Acrobat XI Pro, Muse CC, Dreamweaver CC, Flash Professional CC, Flash Builder Premiuim, Fireworks, Premiere Pro CC, After Effects CC, Audition CC, Bridge CC, SpeedGrade CC, Prelude CC, Encore, Edge CC, Media Encoder CC
Egyéb szolgáltatások: Business Catalyst Typekit, Story Plus

adobe hivatalos viszonteladó

Cégünk az Adobe minősített viszonteladója
és annak minden termékét forgalmazza és hosszabbítja.

Érdekelhetnek még…