Autodesk AutoCAD LT 2019 Commercial New SLM ELD Annual Desktop Subscription with Advenced Support

Kérje ajánlatunkat!

Professzionális rajzoló és kirészletező szoftverként az AutoCAD LT szoftver világszerte folyamatosan biztosítja a rajzolók számára az AutoCAD® erejét és pontosságát.

Kategória:
Gyártó:Autodesk

Leírás

Az AutoCAD LT a világ legnépszerűbb rajzoló és kirészletező szoftvere. Fokozza a hatékonyságot, a pontos és precíz 2D-s technika használatával.    

Az AutoCAD LT 2018 a megfelelő választás 2D-s rajzoláshoz és részletrajzok szerkesztéséhez, valamint pontos és hatékony dokumentáláshoz.

Az Autodesk eredeti DWG-technológiája biztosítja az adatok pontosságát, a precízebb kommunikációt és a magas szintű kompatibilitást a többi Autodesk szoftverrel.

A fejlett CAD technológia a 30 éves tapasztalattal és innovációval rendelkező Autodesk AutoCAD szoftveren alapul, így a felhasználók számíthatnak az AutoCAD LT stabilitására és teljesítményére.

Az AutoCAD LT 2018 szoftverrel az Autodesk a termelékenység növelését tűzte ki célul. Az innovatív szolgáltatásoknak köszönhetően munkája problémamentessé válik. A továbbfejlesztett szalagos felhasználói felület és az új menütallózó leegyszerűsíti a navigációt, és csökkenti a parancsok eléréséhez szükséges lépések számát, így meggyorsítja a feladatok elvégzését, és segíti a maximális termelékenység elérését.

Újdonságok

Lenyűgöző vizuális élmény A vizuális fejlesztésekkel, mint például a vonal halványítása funkció használatával terveinek részleteit még tisztábban láthatja. Mostantól az olvashatóság vonalszakaszok helyett már valódi görbékkel kibővített. A műveletek visszavonásának számát csökkentheti a Parancselőnézettel, mely lehetőséget nyújt az eredmények megtekintéséhez még azelőtt, hogy a parancsot végrehajtaná. Nagy méretű kiválasztási halmazok mozgatása és másolása még egyszerűbben.

 

Továbbfejlesztett PDF-ek Dokumentumok létrehozása gyorsabban, az intelligens és hatékony fájlok segítségével. A még jobb teljesítmény érdekében az összes szöveg kereshető, a rajzokhoz pedig PDF-fájlok csatolhatóak.

Intelligens méretezés Pontos méretek automatikus létrehozása a rajzkörnyezet alapján. Ha a kurzort a kijelölt tárgyak fölé húzza, előnézetben megtekintheti a létrehozandó dimenziót, még azelőtt, hogy valójában létrehozná azt.

Rendszerváltozó-figyelő Nemkívánatos módosítások elkerülése a rendszerbeállításokban. Ez a funkció figyelmeztet a beállításokban történő módosításokra, melyek hatással lehetnek rajzaira.

A lapkészletkezelő rendszerezi a rajzlapokat és naprakészen tartja őket. Segítségével egyetlen palettáról kezelheti az elrendezési nézeteket, a részletrajzok címeit és léptékét, valamint a lapok neveit és számait.

A Kettőzött objektumok törlése parancs törli a feleslegessé vált és szükségtelen geometriát, így átláthatóvá teszi a rajzait.

A Beágyazott másolás eszköz lehetővé teszi, hogy blokkokból vagy külső referenciákból elemeket másoljon ki, és közvetlenül az aktuális rajzokba illessze be azokat.

Rajzaiban ugyanúgy használhat PDF-fájlokat alávetítésként, mint bármelyik más támogatott fájltípust. Ha a PDF vektoralapú, a tárgyraszterek használatával az alávetítés geometriájához képest helyezhetők el az új objektumok. Rajzaiból nagy felbontású, kis méretű és kereshető TrueType szövegeket tartalmazó, jó minőségű PDF-fájlokat is létrehozhat.

Autodesk 360 Az Autodesk 360 cloud alapú szolgáltatásnak köszönhetően ezentúl bárhonnan és bármikor hozzáférhetünk a az AutoCAD LT file-okhoz. A 2D-s DWF file-okat akár egy böngészőben vagy mobileszközön is megnyithatjuk és szerkeszthetjük. A file-okat könnyedén megoszthatjuk közös munkára vagy megtekintésre is.

Asszociatív kiosztások A kiosztásokban szereplő objektumok asszociatív kapcsolatával értékes átdolgozási időt takaríthat meg. Az objektumok kioszthatók egy adott útvonal mentén (nem csak négyszögletes vagy poláris módon), így még több időt takaríthat meg a koncepciótervek vagy végleges dokumentációk létrehozásakor. A meglévő kiosztások fogókkal módosíthatók az objektumok számának vagy térközeinek módosításához. A kiosztások egyes elemei áthelyezhetők vagy eltávolíthatók anélkül, hogy a többi objektumot befolyásolnák, a felülírások pedig megszüntethetők a Visszaállítás lehetőséggel.

AutoCAD WS Az AutoCAD LT 2018 felületéről közvetlenül elérhető AutoCAD® WS webes és mobil alkalmazásokkal a weben keresztül vagy a mobileszközén is kapcsolódhat a terveihez.

Autodesk Content Explorer A tervtartalmak gyorsan megkereshetők a fájlobjektumok vagy szöveges attribútumok alapján. Az Autodesk Content Explorer egy indexet hoz létre a helyi és hálózati meghajtókon található adatokról, így gyorsan elérhetővé válnak.

Autodesk Exchange A beépített böngészőablakból közvetlenül elérhető számos különböző forrás, többek között:

  • kezdeti lépések videói,
  • online súgórendszer,
  • videók és oktatóanyagok,
  • fórumok,
  • blogok.

Parancsok automatikus kiegészítése Az Automatikus kiegészítés funkcióval hatékonyabban érheti el a parancsokat. Miközben a parancssorba vagy a dinamikus adatbeviteli mezőbe ír, az AutoCAD LT megjelenít egy listát, amely a lehetséges parancsneveket és álneveket tartalmazza. A nyílbillentyűkkel vagy az egérrel kiválaszthat egy parancsot a listából.

Objektumok simítása Az új Simítás eszköz egy spline-görbét hoz létre, amely pontosan egyesít két ívet. A simítás funkció vonalakon, íveken, elliptikus íveken, vonalláncokon és spline-görbéken használható.

Objektumok csoportosítása A Csoportosítás funkció frissítésének köszönhetően egyszerűbben hozhat létre, módosíthat és használhat csoportokat. A csoportokban szereplő objektumok igény szerint kijelölhetők és szerkeszthetők együttesen és külön is. Ez eltér a blokkokban található objektumoktól, amelyek a Blokkszerkesztőn kívül csak együtt jelölhetők ki és szerkeszthetők.

Spline objektumok lekerekítése és meghosszabbítása A spline-görbék most már egyéb objektumokkal, például vonalakkal és vonalláncokkal is lekerekíthetők. Emellett meg is hosszabbíthatók egy másik objektummal való érintkezésig.

Többfunkciós fogók A többfunkciós fogók, amelyek korábban vonalláncok, spline-görbék és sraffozás objektumok esetén voltak elérhetők, már vonalakkal, ívekkel, méretekkel és többszörös mutatókkal is használhatók. Csak helyezze a mutatót egy fogó fölé a vonatkozó parancsok és lehetőségek megtekintéséhez.

Több hely a nyomtatástámogatási fájlok számára A Beállítások párbeszédpanel Fájlok lapja több mappát támogat a nyomtatástámogatási fájlok, például CTB, STB és PC3 fájlok helyeként.

Új fóliakezelési beállítás A Fóliatulajdonság-kezelő jobb kattintással elérhető helyi menüjében található új beállítással gyorsan lefagyaszthatja a fóliákat az összes nézetablakban az aktuális kivételével.

Kiosztás másolása A Másolás eszköz tartalmaz egy új Kiosztás lehetőséget, amellyel gyorsan létrehozhat egy lineáris, nem asszociatív kiosztást.

Objektumok pontosítása Az új Pontosítás funkcióval lépésenként néhány képponttal helyezheti át az objektumokat. Jelölje ki az objektumokat, majd nyomja meg a Ctrl billentyűt a megfelelő nyílbillentyűvel együtt.

Lekerekítések és letörések előnézete A Lekerekítés és Letörés parancsok előnézetet jelenítenek meg, így ellenőrizheti a sugár- és távolságértékeket a parancs végrehajtása előtt.

Beállítások visszaállítása eszköz Az AutoCAD LT még akkor is visszaállítható az alapértelmezett beállításokra, ha testre szabta a telepítését. Emellett biztonsági másolatot készíthet a testreszabott beállításokról és fájlokról a későbbi használathoz.

Módosítható FKR ikon Az FKR (felhasználói koordináta-rendszer) ikonja most már közvetlenül módosítható. Jelölje ki az ikont, majd a többfunkciós fogókkal helyezze át vagy forgassa el az aktuális koordinátarendszert.

Dokumentálás

2D rajzok feliratozása Olyan feliratokkal teheti teljessé 2D rajzait, mint a szövegek, méretek és sraffozások. A szöveg eszközök a Microsoft® Word programéhoz hasonló formázási lehetőségeket biztosítanak, elérheti az azonnali helyesírás-ellenőrzési funkciókat, valamint a hivatkozott objektumok és rajzok tulajdonságait megjelenítő mezőket helyezhet el. A többszörös mutatók lehetővé teszik megjegyzések és tervhivatkozások hozzáadását adott objektumokhoz. Az intelligens méretek megjelenítik a távolságokat, a szögeket és az ívhosszakat. A sraffozásokhoz többféle mintát és kitöltést érhet el, amelyekkel kiemelheti rajza fontosabb területeit. A feliratozásokat automatikusan léptékezheti, így azok mérete mindig megfelel az aktuális rajzléptéknek.

Autodesk Seek Az Autodesk® Seek webes szolgáltatással termékspecifikációkat és tervfájlokat érhet el az interneten. A keresést a weben és az AutoCAD LT 2D rajzolószoftveren belül is elvégezheti, a talált elemeket pedig közvetlenül az AutoCAD LT 2D rajzokba töltheti le. Saját AutoCAD LT tartalmait feltöltheti az Autodesk Seek weboldalra, amelyeket így megoszthat a Seek közösség többi tagjával is.

DesignCenter A DesignCenter™ lehetővé teszi, hogy a számítógépén, a vállalati hálózaton vagy az interneten található rajzokhoz, blokkokhoz, fóliákhoz és egyéb tartalmakhoz hozzáférjen. A talált elemeket egyszerű húzással beszúrhatja az aktuális rajzba.

Rajzeszközök Egyszerű és összetett 2D rajzokat egyaránt létrehozhat általános alakokból, például vonalakból, poligonokból, ívekből, körökből és ellipszisekből. 

Dinamikus blokkok A blokkok egyetlen elemként viselkedő elnevezett objektumcsoportok. A blokkok akkor hasznosak, ha ismétlődő tartalmat, például rajzjeleket vagy szabványos részegységeket hoz létre. Használhatja az AutoCAD LT 2D rajzolószoftverben található blokkokat, vagy saját blokkokat is készíthet. Ha attribútumokat vagy dinamikus tulajdonságokat ad a blokkokhoz, azok igazodni fognak a különböző szövegekhez, formákhoz és méretekhez.

Külső referenciák Ha külső referenciákat (DWG™-, DWF™-, DWFx-, DGN-, PDF- vagy képfájlok) csatol az aktuális rajzhoz, anélkül jeleníthet meg információkat több rajzban, hogy ezzel növelné a fájl méretét. Amikor külső referenciával ellátott fájlt frissít, akkor a változások a befogadó rajzban is meg fognak jelenni. A külső referenciák használatával koordinálhatja a csapattagok munkáját, valamint minimálisra csökkentheti a rajzkészletekben található redundanciát.

Hiperhivatkozások Ha egy AutoCAD LT rajzon található grafikai objektumhoz hiperhivatkozást csatol, akkor kapcsolatot létesít más, a rajzhoz társított fájllal, például rajzokkal, projektek ütemtervével vagy weboldalakkal.

Fóliák 2D rajzokon A rajz tartalmának fóliákkal való rendszerezése lehetővé teszi a hasonló objektumok képernyőn látható és nyomtatott megjelenésének szabályozását. Ha például a rajzon az összes szöveget egy különálló fóliára helyezi, egyszerűen a fólia színének megváltoztatásával módosíthatja az összes szövegobjektum színét. A szövegfólia kikapcsolásával megtekintheti vagy szerkesztheti a rajz egyéb információit.

Geometria mérése Az Alap lapról könnyedén elérhető eszközökkel megmérheti a kijelölt objektum vagy pontsorozat távolságát, sugarát, szögét, területét/felszínét vagy térfogatát.

Objektumok módosítása A meglévő geometriák többek között a nyújtás, a másolás, a léptékezés és az elforgatás parancsokkal módosíthatók, amelyek megváltoztatják az objektum alakját, méretét vagy helyét. Egyszerűen hozhat létre új objektumokat meglévőkből az olyan parancsokkal, mint a másolás, eltolás és tükrözés. Az Illesztés paranccsal megfeleltetheti egymásnak két objektum helyzetét, léptékezését és elforgatását.

Parametrikus kényszerek Az AutoCAD LT 2D rajzolószoftverrel nem hozhat létre, csak megtekintheti, használhatja és törölheti az AutoCAD® szoftverrel létrehozott parametrikus kényszereket.

PDF-fájlok alávetítése A PDF-fájlokat rendkívül rugalmasan használhatja, hiszen alávetítésként helyezheti el az AutoCAD LT 2D rajzaiban. Ha a PDF-fájl vektoralapú, geometriáján kulcspontok is kijelölhetők, ugyanúgy mint a DWG™ vagy DWF™ fájlreferencia esetében, így a PDF-fájlok átrajzolásakor gyorsabban és pontosabban dolgozhat.

Tulajdonságok és gyors tulajdonságok A Tulajdonságok és gyors tulajdonságok paletta lehetővé teszi a kijelölt objektumok tulajdonságainak megtekintését, hozzáadását és módosítását. Míg a Tulajdonságok ablak mindig meg lehet nyitva és az objektumok minden tulajdonságát megjeleníti, a Gyors tulajdonságok ablak csak az objektum kijelölésekor nyílik meg, és rövidebb, testre szabhatóbb tulajdonságlistát jelenít meg.

Gyors kijelölés A Gyors kijelöléssel a kiválasztási halmazok az objektumok tulajdonságai vagy típusa alapján hozhatók létre. Kiválaszthatja például egy rajz összes vörös körét, vagy kiválaszthatja az összes objektumot, kivéve a vörös köröket.

Elrendezések és rajzok gyorsnézete Az elrendezések és rajzok gyorsnézete miniatűröket jelenít meg a megnyitott fájlokról, így egyszerűen megkeresheti a kívánt rajzot és elrendezést.

Táblázatok és adatkapcsolatok Olyan táblázatokat hozhat létre, amelyek egyszerűen átméretezhetők és módosíthatók, és amelyek a Microsoft® Excel szoftverből ismerthez hasonlóan képletek használatával képesek számítások elvégzésére. Az adatokat beírhatja kézzel, vagy a táblázathoz csatolhatja egy Excel (XLS, XLSX vagy CSV) fájl adatait.

Nézetek és nézetablakok A nézeteket a kívánt névvel mentheti el, és visszaállíthatja azokat az elrendezésekben vagy a nyomtatáshoz, illetve ha adott részleteket kíván megtekinteni. Bármilyen méretű, formájú és elforgatású nézetablakot használhat, és egyetlen elrendezésben a rajz több területét is megjelenítheti.

Együttműködés

Autodesk Design Review Az ingyenes Autodesk® Design Review szoftver használatával egyszerűen együttműködhet munkatársaival és ügyfeleivel, és digitalizálhatja a papíralapú folyamatot. Megjegyzések, vázlatok, méretek, szövegek és pecsétek segítségével ellenőrizheti és jelölésekkel láthatja el a DWG™-, DWF™- és PDF-fájlokat.

Autodesk Seek Az Autodesk Seek webes szolgáltatással termékspecifikációkat és tervfájlokat érhet el az interneten. A keresést a weben és az AutoCAD LT 2D rajzolószoftveren belül is elvégezheti, a talált elemeket pedig közvetlenül az AutoCAD LT 2D rajzokba töltheti le. Saját AutoCAD LT tartalmait feltöltheti az Autodesk Seek weboldalra, amelyeket így megoszthat a Seek közösség többi tagjával is.

Beépített PDF-kimenet Közvetlenül az AutoCAD LT szoftverből tehet közzé, nyomtathat és exportálhat kiváló minőségű PDF-fájlokat. A rajzban található TrueType® betűtípust a program szövegként exportálja, lehetővé téve a szöveg kiemelését és másolását, valamint a keresést a PDF-megtekintőben.

DesignCenter A DesignCenter™ lehetővé teszi, hogy a számítógépén, a vállalati hálózaton vagy az interneten található rajzokhoz, blokkokhoz, fóliákhoz és egyéb tartalmakhoz hozzáférjen. A talált elemeket egyszerű húzással beszúrhatja az aktuális rajzba.

e-Küldemény Az e-Küldemény segítségével biztonsággal küldhet elektronikus rajzkészleteket. Az e-Küldemény használatával létrehozott küldeménycsomagok automatikusan tartalmazzák az összes kapcsolódó függő fájlt, például a külső referenciákat és betűtípusfájlokat, csökkentve annak valószínűségét, hogy bizonyos információk kimaradjanak.

Külső referenciák Ha külső referenciákat (DWG™-, DWF™-, DWFx-, DGN-, PDF- vagy képfájlok) csatol az aktuális rajzhoz, anélkül jeleníthet meg információkat több rajzban, hogy ezzel növelné a fájl méretét. Amikor külső referenciával ellátott fájlt frissít, akkor a változások a befogadó rajzban is meg fognak jelenni. A külső referenciák használatával koordinálhatja a csapattagok munkáját, valamint minimálisra csökkentheti a rajzkészletekben található redundanciát.

Az AutoCAD család együttműködése Az AutoCAD LT 2018 szoftver ugyanarra a technológiára épül, mint az AutoCAD szoftver, és együttműködik az adott szakághoz tartozó AutoCAD-alapú szoftverekkel, beleértve az AutoCAD® Architecture, AutoCAD® Map 3D, AutoCAD® Civil 3D®, AutoCAD® Electrical és AutoCAD® Mechanical szoftvertermékeket. Az AutoCAD LT 2018 szoftverben megtekinthetők a RealDWG™-technológiát alkalmazó Autodesk termékekben létrehozott egyéni objektumok. Az objektumengedélyezők használatával szakági szoftverek objektumadatait is megjelenítheti.

PDF-fájlok alávetítése Az AutoCAD LT 2D rajzokban a PDF-fájlok alávetítésként való használatával oszthatja meg és használhatja fel ismét a terveket. Ha a PDF-fájl vektoralapú, geometriáján kulcspontok is kijelölhetők, ugyanúgy mint a DWG™ vagy DWF™ fájlreferencia esetében, így a PDF-fájlok átrajzolásakor gyorsabban és pontosabban dolgozhat.

Közzététel és nyomtatás A Közzététel parancs lehetővé teszi többlapos DWF™-, DWFx- vagy PDF-fájl vagy papírrajzkészlet létrehozását. A rajzokat az elrendezések oldalbeállításában megadott nyomtató használatával teheti közzé. A Nyomtatás parancs használatával a rajzokat külön-külön több formátumban is nyomtathatja.

Táblázatok és adatkapcsolatok Olyan táblázatokat hozhat létre, amelyek egyszerűen átméretezhetők és módosíthatók, és amelyek a Microsoft® Excel szoftverből ismerthez hasonlóan képletek használatával képesek számítások elvégzésére. Az adatokat beírhatja kézzel, vagy a táblázathoz csatolhatja egy Excel (XLS, XLSX vagy CSV) fájl adatait.

Optimalizálás

Asset Locator Az Autodesk Asset Locator eszköz az Autodesk® szoftvertermékek nevének, helyének, verziójának, nyelvének, sorozatszámának és egyéb tulajdonságainak beazonosításával segíti a szoftverlicencek kezelését.

Felhasználói felület Az AutoCAD LT felhasználói felületét úgy tervezték, hogy a parancsok elindításához minél kevesebb lépést kelljen elvégezni. A felhasználói felület az eszközöket feladatok alapján csoportosítja, így egyszerű hozzáférést biztosít a szükséges parancsokhoz. Bizonyos objektumok kiválasztására is reagál, és megjeleníti a sraffozásokkal, szövegekkel, külső referenciákkal és egyéb objektumokkal kapcsolatos parancsokat. Az Alkalmazás menü a legutóbb megnyitott fájlokat, valamint a gyakori, fájlokhoz kapcsolódó parancsokat tartalmazza, ilyen például a Megnyitás, a Mentés és a Nyomtatás. A Gyorselérési eszköztárban szintén megtalálhatók a gyakran használt parancsok. Ezt az eszköztárat eszközök hozzáadásával és eltávolításával, valamint az eszközcsoportok közötti elválasztók hozzáadásával szabhatja testre.

A felhasználói felület testreszabása Saját munkamódszeréhez igazíthatja a 2D rajzkörnyezetet. Igényeinek megfelelően húzással áthelyezhet képernyőelemeket. A Felhasználói felület testreszabása (CUI) szerkesztő használatával pedig szabályozhatja a parancsikonok pontos helyzetét, megjelenését és funkcióját, továbbá személyre szabhatja az egérműveleteket és a gyorsbillentyűket. Szükség szerint új parancssorozatokat hozhat létre, és a könnyű elérés érdekében elhelyezheti azokat a felhasználói felület paneljein. Személyes CUI-fájljait áttelepítheti az AutoCAD LT korábbi verzióiból az AutoCAD LT® 2014 szoftverben használható CUIx-fájlokba.

DesignCenter A DesignCenter™ lehetővé teszi, hogy a számítógépén, a vállalati hálózaton vagy az interneten található rajzokhoz, blokkokhoz, fóliákhoz és egyéb tartalmakhoz hozzáférjen. A talált elemeket egyszerű húzással beszúrhatja az aktuális rajzba.

Dinamikus adatbevitel A dinamikus adatbevitel a kurzor közelében, eszköztippben jeleníti meg az információkat, így segíti a rajzterületre összpontosítást. Az itt megjelenő információ a kurzor mozgatásakor vagy a parancsokkal végzett munka során változik.

Kezdeti beállítás Az AutoCAD LT környezetét igényeinek megfelelően testre szabhatja a Kezdeti beállítás használatával, amely a Beállítások párbeszédpanel Felhasználói beállítások lapjáról érhető el. Kiválaszthatja az iparágat, valamint a munkaterület és a rajzsablon kívánt beállításait.

Fóliák 2D rajzokon A rajz tartalmának fóliákkal való rendszerezése lehetővé teszi a hasonló objektumok képernyőn látható és nyomtatott megjelenésének szabályozását. Ha például a 2D rajzon az összes szöveget egy különálló fóliára helyezi, egyszerűen a fólia színének megváltoztatásával módosíthatja az összes szövegobjektum színét. A szövegfólia kikapcsolásával megtekintheti vagy szerkesztheti a rajz egyéb információit.

Beállítások áttelepítése Az Autodesk számos áttelepítő eszközt kínál, amelyek segítségével egyszerűbben frissíthet az AutoCAD LT 2018 verzióra a korábbi verziókról. Az Egyéni beállítások áttelepítése párbeszédpanel akkor jelenik meg, amikor először indítja el az AutoCAD LT 2018 programot, és lehetővé teszi egyéni fájljai, például vonaltípusok, sraffozási minták, parancsálnevek és CUI-fájlok átvitelét. A Felhasználói felület testreszabása szerkesztő használatával a testreszabások előtt elvégezheti az áttelepítést.

Új szolgáltatások bemutató Az Új szolgáltatások bemutató interaktív áttekintést nyújt az AutoCAD LT 2018 új szolgáltatásairól. Ezt a bemutatót az AutoCAD LT első elindításakor, vagy később az Infoközpontból tekintheti meg.

Online licencátviteli segédprogram Az online licencátviteli (OLT) segédprogram használatával egyfelhasználós licenceket importálhat és exportálhat számítógépek között. Az online licencátvitel az Autodesk® korábbi verzióiban használt Hordozható licenc eszközt váltja fel.

Gyors számológép A gyors számológéppel számításokat végezhet, mértékegységeket válthat át, valamint értékeket származtathat a rajzelemekből.

Eszközpaletták Időt takaríthat meg, ha az eszközpalettán helyezi el a gyakran használt tartalmakat, például a blokkokat, a sraffozásokat és a parancsokat. Így a szabványokat is könnyebben betarthatja, mivel a tartalom mindig a megfelelő fóliára kerül a megfelelő lépték, vonaltípus, szín és egyéb tulajdonságok használatával.

Munkaterületek A rendelkezésre álló munkaterületek használatával növelheti termelékenységét. Létrehozhat saját munkaterületet, és csoportosíthatja vagy szervezheti a lapokat, paneleket, palettákat, menüket és eszköztárakat. A munkafolyamatnak megfelelően, egyszerűen válthat a munkaterületek között.

 

Érdekelhetnek még…