Adobe Creative Cloud K12 iskolai licence

Kérje ajánlatunkat!

Adobe Creative Cloud All Apps K-12 School Site License – A legfrissebb professzionális Adobe kreatív szoftverek egy csomagban, online hozzáféréssel és csak ebben a konstrukcióban elérhető kiegészítő alkalmazásokkal verhetetlenül kedvezményes áron általános- és középiskoláknak.

Kategória:
Gyártó:Adobe

Leírás

Adobe Creative Cloud All Apps K-12 School Site License – A legfrissebb professzionális Adobe kreatív szoftverek egy csomagban, online hozzáféréssel és csak ebben a konstrukcióban elérhető kiegészítő alkalmazásokkal verhetetlenül kedvezményes áron általános- és középiskoláknak.

A Creative Cloud tartalmazza a számítógépes kreatív alkalmazások teljes gyűjteményét, a kedvencektől – mint a Photoshop és az Illustrator – az olyan új eszközökig, mint az Experience Design CC (előzetes verzió).

A csomag mindent tartalmaz, ami fotók átalakításához, grafikák és illusztrációk tervezéséhez, videók szerkesztéséhez, UX-tervek létrehozásához és még sok más dologhoz szükséges.

Miért érdemes igénybe venni a K-12 iskolai licencet?

 • Hozzáférést kapnak az Adobe Creative Cloud for Education-hez, mely a tanárok, diákok számára is elérhető, átlátható rendszert nyújt, így hatékonyan lehet dolgozni csapatban, vagy akár egyedül is.
 • Megkönnyíti a tanárok és diákok életét: a házi feladatok, dolgozatok, beadandók, tudásanyagok mind egy helyen, papírmentesen válnak hozzáférhetővé. 
 • Az iskolai licence lehetővé teszi, hogy a pedagógusok és tanulók otthonról is hozzáférjenek a programokhoz és a felhőben tárolt fájlokhoz.
 • Az Adobe kreatív szoftvereit egy helyen érhetik el, mely lehetővé teszi a diákok számára kreatív ötleteik megvalósítását, ezek megosztását az osztálytársakkal, tanárokkal. 
 • Jelenleg ez a legjobb ajánlatunk a K-12 felhasználóknak alap- és középfokú oktatási intézmények számára, ahol kettőnél több számítógépen kell alkalmazniuk a Creative Cloud-ot egy intézményen belül.
 • A telepítések kiterjedhetnek tantermek, laborok, tanári és hallgatói tulajdonú eszközökre is.
 • A licencek ideálisak tantermi és laboratóriumi telepítésekhez, valamint  Mac és Windows telepítésekre egyaránt alkalmazhatóak.

Hogyan lehet igénybe venni az ajánlatot?

 • Minden általános iskola és középiskola számára elérhető.
 • Minimum 25 licenc vásárlása szükséges
 • A licenceket 1 – 4 éves időtartamra lehet megvásárolni.

Licenckezelés – egyszerűen.

Licencei mindig aktuálisak, így a megfelelőséggel nem lehet probléma. Az Adobe szoftvert még a vásárlási folyamat lezárulta előtt telepítheti a z intézménye gépeire – a számlázás a következő fizetési ciklusnál lesz rendezve. Mivel a licencek az intézményhez és nem az egyéni felhasználókhoz kötöttek, a munkahelyeket bármikor újra kioszthatja.

Jogosultak köre:

 • kizárólag általános iskolák, középiskolák.

Az Adobe Creative Cloud for Teams csomagot tartalmazó termékek: 

Adobe Acrobat® Pro DC
Adobe After Effects® CC
Adobe Audition® CC
Adobe Digital Publishing Suite, Single Edition
Adobe Dreamweaver® CC
Adobe Edge Animate
Adobe Edge Code preview
Adobe Edge Inspect
Adobe Edge Reflow preview
Adobe Edge Web Fonts
Adobe Extension Manager
ExtendScript Toolkit
Adobe Fireworks® CS6
Adobe Flash® Builder® 4.7 Premium Edition
Adobe Flash Professional CC
Adobe Illustrator® CC
Adobe InDesign® CC
Adobe Muse CC
Adobe Photoshop CC
Adobe Photoshop Lightroom 5
Adobe Prelude® CC
Adobe Premiere® Pro CC
Adobe Scout
Adobe SpeedGrade® CC

Kérje árajánlatunkat, tanácsunkat, segítünk kiválasztani a megfelelő konstrukciót.

Cégünk az Adobe minősített oktatási értékesítő partnere Magyarországon!

Érdekelhetnek még…