Visual DataFlex Studio

Kérje ajánlatunkat!

A Visual DataFlex fő célja, hogy a fejlesztők a létező és új alkalmazásaikat modern, kifinomult  menü, eszköztár és állapottár kezeléssel korszerűvé varázsolják.

Kategória:

Leírás

A Visual DataFlex (“VDF”) szoftver szerkesztő eszközök, fejlesztési módszertan, alkalmazástelepítési komponensek, tranzakció-feldolgozó DBMS és állítható kliens szerver opciók összessége, kiforrott, objektum-orientált 4GL köré építve.

A professzionális fejlesztők világszerte arra használják a Visual DataFlex-et, hogy nagy teljesítményű, adatbázis-független alkalmazásokat hozzanak létre gyártáshoz, pénzügyi szolgáltatásokhoz, könyveléshez, forgalmazáshoz, az egészségügyben, biztosítóknak, a mezőgazdaságban, az étkeztetésben, a szállítmányozásban, a vendéglátásban és a kormányzati ipari szektorban.

A Visual DataFlex-szel Önnek lehetősége van:   

  • Adatbázis-alkalmazások gyorsabb létrehozására a Visual DataFlex Studio használatával – IDE és más eszközök, speciálisan az adatbázis-alkalmazások fejlesztésére hangolva. .

  • Kiforrott, elismert, objektum-orientált 4GL-en keresztül bővíteni az alkalmazás funkcióit.
  • A Windows alkalmazások telepítésére a Visual DataFlex Client Engine használatával
  • Web-alkalmazások telepítésére az állítható, biztonságos Visual DataFlex Web Application Server használatával
  • Alkalmazások összekapcsolására a vezető ipari adatbázis szerverekkel – beleértve: Pervasive.SQL, MS-SQL, IBM DB2, Oracle, vagy bármely ODBC-nek megfelelő adatbázis.
  • Az alkalmazás adataiból kimutatás készítése, a világ elsőszámú kimutatás-készítő eszközének használatával, a Crystal Reports-szal, vagy a  VisualDataFlex beépített kimutatás-írójával, a WinPrint-tel.

A Visual DataFlex Studio-val épített alkalmazások adatbázis-függetlenek.  A “Connectivity Kits” használatával könnyen telepíthetők az Ön által választott DBMS-re, anélkül, hogy kódváltoztatásra lenne szükség.  Ezek a készletek alkalmazás-transzparens adatbázis-kapcsolatokat tesznek lehetővé, és az Ön adatait az egyik DBMS-ről a másikra is konvertálják.  A Connectivity Kitek beszerezhetők az alábbiakra: Microsoft SQL-Server, IBM DB2 Universal Database, Pervasive.SQL (Btrieve), Oracle és MySQL. Az ODBC Connectivity Kit belépést biztosít bármely ODBC-kompatibilis kapcsolathoz…

A Visual DataFlex Client Engines beágyazott DBMS-t tartalmaz, erőteljes, nagy teljesítményű munkacsoport adatbázissal látva el a fejlesztőket „a dobozban”.

Érdekelhetnek még…