TeamViewer Remote Management

Kérje ajánlatunkat!

Védje és felügyelje távoli eszközeit és kövesse nyomon informatikai eszközeit tökéletesen vállalata igényeire szabva. Az informatikai rendszer teljes átláthatósága egyetlen helyről.

Leírás

Kínálja a legjobb szolgáltatást ügyfeleinek és felhasználóinak. A TeamViewer Remote Management biztosítja azokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével kiváló IT támogatással nyűgözheti le ügyfeleit, vagy saját IT menedzsmentjét fejlesztheti – a TeamViewer élmény részeként.

A TeamViewer Remote Management aktiválása három egyszerű lépésben.

  1. Kezdésként töltse le a TeamViewer programot, és telepítse minden olyan eszközre, melyen az TeamViewer Remote Management alkalmazást futtatni akarja.
  2. Hozzon létre egy TeamViewer fiókot, és adja hozzá az eszközt a Számítógépek és kapcsolatok listához.
  3. Az eszközön jobb gombbal kattintva, majd az “Aktiválás” gombra kattintva indítsa el az TeamViewer Remote Management alkalmazást, és már kész is van!

 

FUNKCIÓK

Megfelelő szolgáltatások az optimalizált informatikai szolgáltatáskezeléshez
Egyszerű, testre szabható, bővíthető – a tökéletes megoldás vállalata számára

Monitoring Monitorozza eszközeit proaktívan. Beállíthat ellenőrzéseket például az online állapotra, a lemez állapotára és a memóriahasználatra, ill. értesítést kaphat, ha egy adott küszöbérték elérésre kerül. Az TeamViewer Monitoring egyetlen helyen áttekintheti rendszere kritikus vonásait. Eszközcsoportok definiálásával és egyedi ellenőrzési házirendek létrehozásával speciális igényeinek megfelelően állíthatja be az TeamViewer Monitoring.

Asset Management Tekintsen át minden telepített eszközt másodpercek alatt. Az TeamViewer Asset Management olyan megoldást nyújt, mellyel jelentéseket generálhat és tekinthet át az összes eszköz hardverére, a telepített szoftverekre és más egyebekre vonatkozóan is, mindössze néhány kattintással. Megnézheti egy szoftver verzióját, valamint a telepítés helyét és idejét. Észlelheti a nem megfelelő szoftvert és kiküszöbölheti a kockázatokat. Az TeamViewer Asset Management soha többé nem veszti szem elől hardvereit és szoftvereit.

Endpoint Protection Védje eszközeit a rosszindulatú szoftverek ellen. Tartsa számítógépeit tisztán és biztonságosan. Az TeamViewer Endpoint Protection megvédi számítógépeit vírusok, trójaik, rootkitek és kémprogramok fenyegetései ellen. A hét minden napján, 24 órában – függetlenül attól, hogy csatlakozik-e az internethez. Meghatározhatja minden egyes ellenőrzési házirend idejét, tartományát és alaposságát, majd alkalmazhatja ezeket a különböző számítógépekre vagy gépcsoportokra. A frissítésekkel nem kell törődnie – az TeamViewer Endpoint Protection maga végzi el a karbantartást, és mindig a legfrissebb a maximális biztonság garantálása érdekében.

Backup Legyen a biztonságos oldalon.Az TeamViewer Remote Management egyszerű, problémamentes és megbízható megoldás a végpont adatvédelméhez. Az TeamViewer Backup alkalmazást néhány másodpercen belül, távolról telepítheti és aktiválhatja. Az Ön és az ügyfelei adatait felhőben tároljuk a legmagasabb szintű biztonsági szabványoknak megfelelően. Nyugodt lehet afelől, hogy az adatai biztonságos helyen vannak, és probléma esetén bármikor hozzáférhetőek.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!