SigmaXL statisztikai szoftver (Excel bővítmény)

Kérje ajánlatunkat!

Kategória:

Leírás

A SigmaXL® statisztikai szoftver, mint az Excell alkalmazás bővítménye, 1998 óta segíti – elsősorban minőségügy területén dolgozó – szakembereket a szolgáltató-, adminisztratív- és gyártási folyamatok mérésében, elemzésében, fejlesztésében és szabályozásában. A SigmaXL egy költséghatékony, könnyen kezelhető, ideális szoftver a folyamatok hatékonyságának növelését szolgáló projektek számára (pl. Lean és Six Sigma).

A SigmaXL tartalmaz matematikai statisztikai eszközöket és kalkulátorokat, egyszerű minőségtechnikákat, valamint az eredmények dokumentálásához sablonokat , melyek használhatók a Lean és Six Sigma minőségfejlesztő projekteknél.

SigmaXL menü:

A SigmaXL szoftverről bővebb információt szerzés céljából érdemes ide kattintani.

1. Matematikai statisztikai eszközök

A SigmaXL – matematikai statisztikai eszközeivel – támogatja a problémák feltárását, az adatokra támaszkodó döntések meghozatalát, a fejlesztések nyomon-követését és az eredmények fenntartását.

Képességvizsgálat normalitás vizsgálattal és ellenőrzőkártyával

2. Kalkulátorok

Kalkulátorok megkönnyítik a folyamatok jellemzőinek kiszámítását, pl. folyamat szigma szintje, ütemidő, mintanagyság, stb.

Folyamat szigma szintjének számítása

3. Egyszerű minőségtechnikák

A nem matematikai statisztika alapú technikák segítik a megfelelő projekt kiválasztását, a hiba okainak megállapítását, a folyamat jobb megértését, stb.

Ok-hatás diagram (Ishikawa, Fishbone)

4. Lean eszközök

A lean eszközök biztosítják a folyamatos gyártást, a veszteségek csökkentését és így a hatékonyság növelését.

Értékáram-térkép (value stream map)

A SigmaXL szoftver eszköztára megtalálható itt.

Kérje aktuális ajánlatunkat: https://szoftvervasarlas.co.hu/kapcsolat

Érdekelhetnek még…