Microsoft Windows 10 Pro, bármilyen elérhető nyelven telepíthető (letölthető verzió)

83.312 Ft

Az új Windows révén a munka és a játék területén is a legjobbhoz jut hozzá. A Windows 10 Pro mindent tartalmaz, amit a Windows 10, ezenkívül továbbfejlesztett szolgáltatásokkal segíti a vállalati hálózatokhoz való csatlakozást, az eszközök kezelését, egyik PC-nek a másikról való elérését, az adatok titkosítását stb.

Kategória:
Gyártók:Microsoft

Leírás

Megfelel az üzleti kívánalmaknak.

Csatlakozzon a tartományához! Csatlakozhat üzleti vagy iskolai tartományához, vagy az Azure Active Directory-hoz a hálózati fájl, a kiszolgáló, a nyomtató vagy egyéb eszközök használatához. 

Kibővített titkosítás. Fokozza a biztonságot a BitLockerrel, hogy biztonságkezeléssel és titkosítással növelje adatai védelmét. 

Távoli bejelentkezés. A Windows 10 révén bejelentkezhet Remote Desktoppal, és használhatja számítógépét akár otthon, akár utazás közben. 

Virtuális gépek. Hozzon létre és futtasson virtuális gépeket a Hyper-V segítségével, így egynél több operációs rendszert működtethet egyszerre ugyanazon a számítógépen. 

Alkalmazásai a Store tárolóban. A Windows 10 lehetővé teszi, hogy saját egyéni tárolót hozzon létre a Windows Store-ban, és így a cég alkalmazásait kényelmesen elérje.

Működik, ennyi az egész

A Windows 10 a már jól ismert Windows és remek, új fejlesztések kombinációja. Rajongani fog érte! Az olyan technológiák, mint pl. az InstantGo1 lehetővé teszik a rendszer gyors indítását vagy a munka gyors folytatását. Minden eddiginél több biztonsági funkciót építettünk a Windows 10-be, hogy fokozzuk a rosszindulatú szoftverek elleni a védelmet.

Többet egy csapásra!

Végezzen mesteri szinten egyszerre több feladatot is: egyidejűleg négy dolgot lesz képes kezelni a képernyőn. Túlzsúfolt képernyő? Hozzon létre virtuális asztallapokat, így több helye lesz, és csak a szükséges elemekkel dolgozik. Ráadásul minden értesítés és kulcsfontosságú beállítás egyetlen, könnyen elérhető képernyőn jelenik meg.

Microsoft Edge

Vadonatúj böngésző, amelyet úgy terveztek, hogy a világháló az ön munkamódszere szerint működjön. Írjon közvetlenül a honlapba, és ossza meg feljegyzéseit másokkal. Tetszeni fog a zavaró elemeket letisztító olvasónézet. A címsor is jobb lett, hogy gyorsabban megtalálja, amit keres.

Folyamatosság

A legjobb nézet mindig az, amit éppen néz, mivel a Windows 10 tevékenységre és eszközre optimalizálja a tapasztalatot. A képernyőn található tulajdonságok alkalmazkodnak a könnyű navigációhoz és az alkalmazások gördülékenyen haladnak a kisebb kijelzőktől a nagyobbak felé.2

Egyedi, csak az öné!

Windows 10-es eszköze felismeri önt, és jelenlétét igazán személyes módon nyugtázza. A Windows Hello-val eszköze név szerint üdvözli önt, a felismeréskor fényt kapcsol fel, és végigkíséri önt a bejelentkezésen, így nem kell megjegyeznie jelszavát.3

Játék és Xbox

Futtassa Xbox One játékait Windows 10-es asztali számítógépen, laptopon vagy táblagépen! A Game DVR funkcióval felveheti legjobb hősi tetteit. és elküldheti azokat barátainak azonnal, a játék abbahagyása nélkül.4

Követelmények

Processzor-követelmények

1 GHz-es vagy annál gyorsabb processzor

Memória-követelmények

1 GB RAM 32 bithez; 2 GB RAM 64 bithez

Merevlemez-követelmények

Akár 20 GB elérhető merevlemez-terület

Szükséges videókártya

800 x 600-as vagy magasabb képernyőfelbontás DirectX® 9 grafikus processzor WDDM illesztőprogrammal

Szükséges kapcsolat

Internetkapcsolat (díjköteles lehet)

Egyéb rendszerkövetelmények

Egyes funkciókhoz Microsoft-fiók szükséges. A DVD-k megtekintéséhez különálló lejátszószoftver szükséges

További rendszerkövetelmények

El kell fogadnia a csatolt Licencfeltételeket, amelyek a microsoft.com/useterms linken is megtalálhatóak.

Aktiválásra van szükség • Egyetlen licenc • 32 és 64 bit USB 3.0-n

Ez a Windows 10 teljes verziója. Javasoljuk, hogy telepítés előtt végezze el fájljai biztonsági mentését. Ha gépén Windows 7 SP1 vagy 8.1 Update fut, akkor Windows 10-re történő korlátozott idejű és ingyenes frissítéshez látogasson el ide: windows.com/windows10upgrade; Fájljainak átvitele könnyedén végrehajtható. A Windows Media Center nem érhető el a Windows 10-hez. Az alkalmazások és tulajdonságok elérhetősége az adott piactól függő lehet. Támogatási időszakunk alatt a frissítések automatikusan elérhetőek. Idővel további követelmények merülhetnek fel. Egyes funkciókhoz – például az érintésvezérléshez – új eszközre lehet szükség. A kompatibilitás, a támogatási időszak és más fontos telepítési információk ellenőrzéséhez látogasson el eszköze gyártójának honlapjára és tekintse meg a következő hivatkozást: windows.com/windows10specs.

*A Windows 10 frissítési ajánlata minősített Windows 7 és Windows 8.1 eszközökre érvényes, ideértve a már az ön tulajdonában lévőket is. Bizonyos hardver vagy szoftver követelmények vonatkoznak rá, és az adott tulajdonság elérhetősége eszköz és piac szerint változhat. A Windows 10 alkalmazás Windows Phone 8.1. eszközökre történő frissítési elérhetősége az eredeti gyártó és a mobilszolgáltató, illetve -működtető függvényében változhat. Az eszközöket csatlakoztatni kell az internethez és engedélyezni kell a Windows Update frissítését. A frissítés követelménye: Windows 7 SP1 és Windows 8.1. Az itt felsorolt változatok kivételével: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise és Windows RT/RT 8.1. Az Active Software Assurance mennyiségi licencvásárló ügyfelek egy másik Windows 10 enterprise ajánlattal frissíthetnek. Kompatibilitási és egyéb fontos telepítési információ ellenőrzéséhez látogasson el az eszköz gyártójának honlapjára és a Windows 10 Műszaki adatok weloldalra. A jövőben további frissítési követelmények is felmerülhetnek.

[1] Hardware-függő

[2] Az alkalmazással kapcsolatos tapasztalatok eltérőek lehetnek.

[3] A Windows Hello speciális hardvert igényel, ideértve például az ujjlenyomat-leolvasót, az infravörös érzékelőt és más biometrikus érzékelőket.

[4] Néhány tulajdonsághoz széles sávú internet hozzáférés szükséges, amelyre az internetszolgáltató díjai vonatkoznak. Az Xbox Live funkciók csak a támogatott játékokon és azokban az országokban érhetők el, ahol Xbox Live támogatás áll rendelkezésre: xbox.com/live/countries. 2015-ben korlátozott számú olyan játék kapható, amely támogatja a több eszközön történő játékot. További játékok következnek majd. Egyszerre csak egy eszközre sugározzon; többjátékos Xbox One-nal történő adatfolyamhoz otthoni hálózati kapcsolatra – külön árusítva – és Xbox Live Gold tagságra van szükség. A Gold a többjátékos Xbox One játékhoz is követelmény. A DirectX 12 csak támogatott játékokra és grafikus chipekre érhető el. A Game DRV csak támogatott hardverre érhető el. A játékok Xbox One, asztali/táblagépes és telefonos változatait külön-külön árusítjuk.

Érdekelhetnek még…