FIREEYE APT FELDERÍTÉS ÉS VÉDELEM

Kérje ajánlatunkat!

A FireEye APT védelmi technológia saját fejlesztésű malware-elemző hipervízorra épül, amelyet a malwarek nem tudnak kijátszani vagy kikerülni.

Kategória:

Leírás

Jellemzők: hálózati forgalom vizsgálata, végpontok vizsgálata, Zero-Day védelem, egyedi malware-vizsgáló hypervisor, sandbox-észlelés elleni védelem, exploit és callback detektálás.

Termékek:

  1. NX hálózatvédelem,
  2. HX Endpoint Security,
  3. PX forensics platform,
  4. FX fájltartalom védelem,
  5. AX Malware Analízis,
  6. Mobile Threat Prevention,
  7. Mandiant Intelligent Response.

A FireEye termékének segítségével ezek a cégek olyan védelmi stratégiát tudtak kialakítani, amellyel jelentősen lerövidítették az időt, ami a jelzéstől a javításig tart, így minimalizálták a bekövetkező malware-es támadások káros hatását.

Rendszerét az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy hatékonyan állítsa meg a fejlett malware-ket. APT védelmének magja a szabadalmaztatott Multi-Vector Virtual Execution motor, amely lehetővé teszik a beérkező kódok dinamikus, szignatúranélküli, virtualizált elemzését.

A FireEye erre a célra készült, megerősített hypervizorán az MVX motor több virtuális gépen futtatja le valós időben, több gigabites sebességgel a gyanús fájlokat, weblapokat és emaileket. Az elemzési információk rendszeren belüli megosztásával a FireEye fenyegetés-védelmi intelligenciája folyamatosan bővül. A motor különböző fenyegetési vektorok elemzésével is bővíthető.

További információ a gyártó weboldalán.

Érdekelhetnek még…