ESET Server Security for Microsoft Windows Server

Kérje ajánlatunkat!

Vállalatok számára fejlesztett biztonsági termékeink csúcsteljesítményű megoldást kínálnak a munkaállomások és a különböző szerverek védelmére, és fel vannak készítve az egyszerű távadminisztrálás lehetőségére.

Kategória:
Gyártó:ESET

Leírás

Az ESET File Security több szempontból egyedülálló védelmet kínál Microsoft Windows rendszereken. Antivírus motorja a legmagasabb találati arányt, valamint a leggyorsabb keresési sebességet biztosítja. Az ESET File Security fejlett heurisztikai algoritmusok segítségével még az ismeretlen Win32 férgek és trójai programok többségét is felismeri. Beépített tömörítő modulja külső alkalmazás használata nélkül képes kicsomagolni az archivált állományokat.

A szerverek teljesítményének megőrzése érdekében a megoldások működése egy memóriarezidens modulon alapszik, mely az összes víruskeresési feladatot fogadja. A termék kompatibilis az ESET Remote Administratorral, így egyszerűen és hatékonyan menedzselhető a teljes Windows-os szerverhálózat.

Legfontosabb jellemzők
Hatékonyság Az ESET File Security alacsony erőforrást igényel, így minimálisan terheli a kiszolgálót.
Távadminisztráció A szoftver beállításai távolról menedzselhetőek az ESET Remote Administrator szoftverrel.
Szerver optimalizálás Korszerű motorja zökkenőmentes integrációt és működést biztosít Windows szervereken.
Automatikus kivételek A zavartalan használat érdekében automatikusan érzékeli és felveszi a kivételek közé a szerver működése szempontjából kritikus állományokat.
Kártevők elleni védelem Hatékony védelem az ismert és a legfrissebb vírusok, férgek, trójaiak, kémprogramok és egyéb fenyegetések ellen.
Önvédelem Az ESET File Security megvédi saját bejegyzéseit és fájljait kártékony programoktól vagy óvatlan felhasználóktól.
eShell A teljes funkcionalitással bíró parancssori felületen keresztül scriptek segítségével automatizálható a termék konfigurálása.
Cisco NAC támogatás A Cisco Network Admission Control-lal (NAC) való együttműködése révén magasabb besorolású biztonsági szint érhető el a hálózaton.
Hatékony hibakeresés Az ESET SysInspector rendszerdiagnosztikai eszközzel gyorsan felderíthetővé válik egy rendszer lassulásának oka, míg az ESET SysRescue lehetővé teszi egy bootolható lemez készítését a rendszer hatékony megtisztítására.

ESET Authorised Reseller

Cégünk az ESET hivatalos viszonteladója
és annak minden termékét forgalmazza és hosszabbítja.

A termék csak ESD – elektronikus licenc – formájában érhető el. Megvásárláskor a licence kulcsot és a program letöltési linkjét e-mailben kapja meg. Ennek átfutási ideje jellemzően egy munkanap.

Érdekelhetnek még…